Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (CinemArt)

(více)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (234)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Extrémní nálož, absolutní nářez, dokonalá zábava, prostě TOP, TOP a ještě jednou TOP, a je mi naprosto ukradené, respektive v souladu s filmem, naprosto u prdele, že to zde někdo dokáže označit za pokleslou zábavu, za úpadek komediálních filmů a podobný žvásty, mě je těchto diváků, ze kterých tohle padá, spíš jen upřímně líto, podstatné každopádně je, aby tyhle kecy ostatní ignorovali, a bavili se u této jízdy tak, jak jen lze. Já tu každopádně tedy nehodlám popírat, že se jedná o ten nejprimitivnější typ komedie, respektive humoru, obsahově postaveném jen a pouze na naprosto nevídaném sledu těch nejšílenějších vulgarit (CZ dabing jednička s hvězdičkou), fekálním humoru a dialozích o chcaní, hovnech a samozřejmě psím sexu. To je fakt, ovšem co jako? Důležité je, že to baví, že to má koule, že se to nebojí bořit určité hranice, že je to nekorektní, to vše je pro mě prostě daleko důležitější a zásadnější, než nějaké ubohé poukazování na nenáročnost a jednoduchost, kvůli tomu ten film totiž nevznikl, aby uspokojil intelektuálně náročné publikum. Zápletka je každopádně tedy sice tuctová a předvídatelná, což ovšem vůbec nevadí, jelikož to bohatě vynahrazují jednotlivé nápadité scény, od začátku až do konce napěchované naprosto nezapomenutelnými a ultimátními hláškami a momenty, a samozřejmě všemu zde vévodí skvostné psí postavy, které si nelze nezamilovat. No a co považuji za ještě další obrovské pozitivum, podtrhávající už jen výjimečnou zábavnost celé této jízdy, tak to že se zde po celou dobu dokázali tvůrci naprosto bravurně vyhýbat jakýmkoliv trapnostem, poučování, moralizování a podobným znehodnocujícím elementům, za což si zaslouží absolutorium, jelikož bez těchto prvků se v dnešní době již příliš komedií neobjevuje. Já jsem si zkrátka čas strávený ve společnosti těch čtyř čtyřnohých hrdinů užil jako už dlouho nic jiného, nepamatuji si, abych se u jakékoliv komedie tak neskutečně smál, a to prakticky nonstop, a opakuji, poukazování na to, že to má nízkou intelektuální úroveň, tak tomu se musím smát snad ještě víc. Za mě prostě BOMBA zábava a hotovo!!! ()

alchac 

všechny recenze uživatele

Zhruba takhle nějak by asi vypadalo Grimsby, kdyby byl Šáša Kohn zoofil. Ergo velmi slušné animalfekalporno s několika opravdu vytříbenými gurmánskými momenty, pročež nechápu, co pohnulo distributora k tomu cos takového dabovat, neb tato skutečnost mi jako vždy toliko kurfila výsledný dojem a navíc kdokoliv by na toto vzal své nezletilé ratolesti, které by si o tom následně před spolužáky otevřely ústa, má neprodleně na krku stíhání za ohrožování mravní výchovy mládeže a hned druhý den ráno by mu na dveře zavile bušilo úderné komando soudružek z OSPODstapa. Beranidlem. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom prdel a to do slova. Psí predstavitelia sú celkom dobre vybraný do svojich rolí a kto ma rád drsnejší humor určite si na svoje príde. Mne najviac vadila absencia nejakého zaujímavejšieho alebo pútavejšieho príbehu, pretože to bola v podstate len jedna dlhá zhúlená, extréme drzá a vulgárna jazda. Ale bavil som. 75% - 4* ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Já se u tohoto filmu bál jedné věci, to jaký hype měl trailer, tak to ostatní bude nuda. Ale ono úplný opak. Neuvěřitelný řízek úchyláren, vulgárních slov a pohlaví psů jsem v životě v jiném filmu neviděl. S klukama jsme se na tom hrdě smáli, a já, který jsem měl zrovna na tenhle film šílený hype, tak mi vydržel a do konce filmu. Vše bylo podle mých představ a možná mě mrzí jedna věc... při svém smíchu jsem neslyšel spoustu dalších skvělých hlášek, takže rozhodně to nebylo moje jediné zkouknutí. Jestli tohle něco jiného nepřekoná, tak rozhodně to bude můj nejoblíbenější film roku! ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Nekorektním filmařům zdar, nezáživným ocasům zmar.“ Kdo v létě v parku bosou nohou vyšlápne psí hovno a začne se tomu hurónsky smát, pak se v tom ještě vyválí, pomatlá si tím ksicht a udělá si selfíčko, ten je šťastná povaha a bude se i u Vocasů smát, až se  bude za penis popadat. A komu při zahlédnutí pářících se psů začnou téct slzy smíchu (případně i sliny), ten Vocasům napálí rovnou pět. Neříkám, pár scén mělo i (psí) koule a párkrát jsem se i já od srdce zasmál. Žádné velké týrání bránice se však nekonalo, bylo to spíš rozpačité čekání na občasný vtip. OKÉNKO PSÍ POEZIE: [][] Prci, prci, prcičky... posral se pes maličký. Ve Vegas pařba, posraná dlažba. Blbý a blbější pes, do čí prdele vlez? Etc. [][] Jen klid, tyhle infantilní říkanky slouží jen jako lakmusový papírek pro vás, diváky. Kolik byste dali hvězdiček jim, tolik dáte i Vocasům. Ze dvou na tři štěky zvedám jen kvůli dívce vonící po sušenkách, psímu vypravěči s medovým hlasem a jeho pánovi Jamesovi, který tak rád zahrabával... těla obětí. Tahle trojice by si zasloužila samostatný film. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Jamie Foxx bol hospitalizovaný po tom, čo utrpel podozrenie na mozgovú príhodu, krátko po nahratí jeho dabingu pre tento film. (Arsenal83)
  • V čase 01:12:00 je policejní pes přirovnán k nacistickému vůdci Adolfu Hitlerovi. (Duoscop)

Reklama

Reklama