Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (34)

plakát

Ledové království II (2019) 

Za to podsouvání homeopatie do pohádky dávám pouze 1 hvězdu. O tom, že má paměť vodu si myslí jen totiž homeopaté a různí tydýti co v televizi dělajů ty věštby za velké peníze. Jinak Víťá Kubánek konečně vyřídil Bohouše Straku, předal kombajn dědkovi a vrátili sa do Nepomuku. Jinak pěkná pohádka za 4**** hvězdy.

plakát

Jak se Franta naučil bát (1959) 

Masakr pohádka, takové pohádky by sa měly točit furt a né jak ubečaní Bohemian Rapsody, kde sa melů na seníku dva janci!!!

plakát

Horná Dolná (2015) (seriál) 

Kdyby sa pořád nepoužívalo v seriálu jméno Boží nadarmo, tak bych dal 5 hvězd, ale mosím nechat 4... Jinak naparádu!!! ;)

plakát

Tvář vody (2017) odpad!

Kdo obcuje s dinosaurem, tak je fekálista největší!!! Takže jasný odpad za tu cestu do pravěku. T-Rex z Duhy na přehradě, to je aspoň správný dinosaurus! "Na parádu"

plakát

Černá labuť (2010) odpad!

Seriál Šedá labuť je o jedné kačeně, která sa plavila v sehradicách po potoku, až doplula k sehradskému hřišti, kde zrovna Sáček griloval v udírně. Tak si řekla, že si dá klobásku, ale mezitím tam hráli fotbalisti fotbal v bílých dresoch, což se stalo osudným pro šedů kačenu, která se náhle proměňuje v Bílou labuť a tak také vznikl název tohoto filmu.

plakát

Mlha (2007) 

Neskutečný film o 60 chlapoch, kteří se vydávají za podzimního rána pěšky na Hostýnek, přičemž nevědí, co jich všechno na cestě ještě čeká. Film "Mlha" se setkává s vlastními zkušenostmi jednodlivých mužů, kteří očekávají spoustu nových dobrodružství, počínaje dlohou chůzí s igelitků v ruce, nebo celodenní chůze v dešti v teplákoch. Ovšem první Mlha začíná už v Kašavě pod Rablinů, kdy už polovina chlapů má trojku na budíku, ale ta skutečná Mlha se ukáže až ke konci filmu, kdy už všichni dorazí do cíle a kdy je Pepa Němeček všecky pozve na svůj pokoj - tam se setkává teprve člověk s opravdovou Mlhou. Za mě 5 hvězd.

plakát

Kiss (2016) (koncert) odpad!

Ubečánci, kteří si hrajů na malé děti v maskách....