Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Na křídlech slávy (1990) 

Film Křídla slávy mě velmi mile překvapil, zajímavá myšlenka že slavní osobnosti po smrti přijíždějí na ostrov do luxusního hotelu a jsou stěhování podle pozemské popularity. Hvězdné obsazení a výborné herecké podání Colina Firthe a Petra O´T zaručuje velmi pěkný filmový požitek. Tohoto režisera jsem neznala do té doby co jsem zhlédla tento poutavý film. Kdyby takových filmů bylo více bylo by to moc fajn. :)

plakát

Titanic (1997) 

Moc hezký ale také smutný, tragický konec jedné nenaplněné lásky a plno utonulých a zmrzlých lidí po ztroskotání neluxusnější a největší lodi na světě se skvělým Leonardem DiCapriem. Když chci vidět kvalitní film a trochu si pobrečet tak si ho vždy ráda pustím. Výkon herců je velmi dokonalý.

plakát

Tváří v tvář (1997) 

Velmi napínavé drama s hvězdným obsazením Johna Travolty a Nicolase Cage s dobrou zápletkou napínavým obsahem filmu a šťastným koncem.

plakát

Chůva k pohledání (1993) (seriál) 

Tento seriál, zaručuje velmi dobrou zábavu na velké úrovni s mnoha výbornými herci. Skvělá podívaná která stojí za to.

plakát

Kdopak to mluví (1989) 

Film hvězdně obsazený hlavně hercem Johnem Travoltou zaručuje pobavení a kvalitní podívánou na velké úrovni, který je skvělý pro celou rodinu.

plakát

Velký grand (2003) (TV film) 

Tento film z prostředí vězení a z druhé strany z prostředí vysloužilých nebo nemocných koní, kam přijíždí nenapravitelný trestanec, aby si snadněji odpykal zbytek trestu. Přes problémy hlavně ze strany rvaček a problémech se synem si zamiluje koně jménem Velký Grant kterého pomalu uzdraví ze špatného stavu a udělá z něj jedničku v závodech parkuru. Tento film mě oslovil a ráda si ho v době volna pustím.

plakát

Ledové ostří (1992) 

Tento film, mě velmi zaujal hlavně krásným krasobruslením, láskou která se mezi oběma rozvíjí, proměnlivými hádkami, žárlivostí a snahou dosáhnout vrcholu čili vyhrát zlatou medaili. Se šťastným koncem dvou zamilovaných.

plakát

Hráči se smrtí (1990) 

Skvělý thriller, na který se dá dívat hvězdné obsazení a napínavý obsah filmu který fakt perfektně zaujme.

plakát

Gumídci (1985) (seriál) 

Je to skvělá pohádka pro děti která zaujme i dospělé prostě skvělý rodinný animák. Takových už dneska moc není.