Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (16)

plakát

Vlastníci (2019) 

Tak tomuhle filmu jsem dala 5 hvězd už po 20 minutách, protože mě to naprosto nadchlo. Všichni jsou perfektní, dialogy dokonalý, vtipný a až děsive se to někdy v určitých pasážích podoba opravě schůzi. Kdo nezažil, nikdy nepochopí a neocení 😀💯

plakát

Normální lidi (2020) (seriál) 

Něco tak krásnýho a dokonalýho jsem dlouho neviděla. Bylo to tak uvěřitelný, tak krásný, tak emocionální, citlivý, perfektně zahraný, hudba naprosto dokonalá, oba jsem žrala od začátku do konce. Naprosto dokonalá jízda.

plakát

Útěk na svobodu (2013) odpad!

Tak jo. Získala jsem pocit, že tyhle filmy se bud točí omylem a nebo proto, aby se divák fakt od srdce zasmál. Když se totiž povznesete nad to, že vás ten film vlastně strašně štve tím, jak hroznej je, tak se docela dobře pobavíte. Horší film jsem v poslední době vážně neviděla, ale při pár scénách mi smíchy tekly slzy, což určitě nebyl záměr tohohle snímku ..... Tak jako tak, ani tu jednu hvězdičku dát nemůžu.

plakát

Terapie - Epizoda 18 (2019) (epizoda) 

Šimonův příběh se začíná vybarvovat a prohlubovat. Za mě zatím nejlepší díl se Šimonem. Atmosféra začíná být ponurá a člověk čeká, co se dál bude dít. Perfektní!

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Dlouho jsem neviděla takto dobrý film. Od první scény až do té poslední jsem byla uchvácena. Bradley Cooper a jeho obrovský šarm, krásné milé oči. Jeho postava mi byla moc sympatická, ač měla život a osud jaký měla. Oblíbila jsem si ho, byl hodný, milý, šarmantní. Lady Gaga, perfektní. Nikdy jsem tuto zpěvačku nevyhledávala, ale věděla jsem, že má krásný hlas. Ovšem v tomhle filmu mě totálně nadchla. Oba se k sobě hodili, líbili se mi spolu a opravdu jsem jim tu lásku, ten jejich společný život věřila. Během filmu a hlavně na konci i slza ukápla. Rozhodně mě tento film nenechal chladnou a zaslouženě dávám 5 hvězd. P.S. Samozřejmě jsem zde nadšená i Cooperova režijního debutu. Je skvělý. Překvapil. P..P.S. Písně ve filmu jsou dělané přímo na míru ději, atmosféře filmu. SUPER!

plakát

The F Word (2013) 

Super film na sobotní odpoledne :) Danielovi tyhle role neuvěřitelně sedí a zapadá do nich naprosto přirozeně. Celý film je krásně oddechový, pohodový, vtipný, upovídaný, přijemně se na něj dívá a Daniel tu jen potvrzuje to, že je perfektní herec.

plakát

Sedmilhářky - Dostaneš, co potřebuješ (2017) (epizoda) 

Poslední díl, nejlepší díl z celé série! Měla jsem husinu, mráz po zádech, vzalo mi to dech. Takhle skvěle natočit takový "psycho - masakr" je fakt obdivuhodný! Zaslouženě 5 hvězd.

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

Na první epizodu jsem se dívala dá se říct jen proto, že na to běžely dlouhou dobu upoutávky a tak trochu mě přilákaly hlavní hrdinky. První díl mě zas tak moc neuchvátil, ale i přesto jsem dala další šanci tomu druhému. U třetího dílu se to prolomilo a fakt jsem se chtěla dozvědět, kdo je ten mrtvý a jak se to vše seběhlo. V dalších dílech vše pomalu, ale jistě vrcholilo a blížilo se do finiše. Atmosféra byla napjatější, místy tolik ponurá, až by se dala krájet. Knihu jsem nečetla, takže jsem jsem si poslední díl opravdu vychutnala a byl to nejlepší díl z celé série. Z konce jsem měla mráz po celém těle a tajila jsem dech. Bylo však jasné, že k tomu musí dojít a že to takhle zřejmě skončí. Bylo to vše už tak moc vyhrocené, tak moc napjaté. PERFEKTNÍ! Bravurně natočené, skvělá kamera, skvělá hudba, výborný příběh.

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Od filmu jsem očekávala víc. Možná to způsobil dynamický trailer po kterém jsem měla chuť na ten film jít do kina. Některé scénu byly tuctové, trochu "béčkové". Film měl ale spád, rychle ubíhal, scéna střídala scénu a v tomto směru to bylo celkem příjemné pokoukání. Konec filmu mi taktéž zklamal. Přišel mi příliš rychlý, useknutý. Film je průměr.

plakát

Zmizení Eleanor Rigby: On (2013) 

Nejprve jsem si pustila film ONA, kde je vše mnohem niternější a hlubší. Jeho pohled se mi taky moc líbí. Je spíše o zachránění manželství než o touze začít znovu. Možná je v těchto filmech pro mě pár věcí, které by si zasloužili trocha více vysvětlení a brala bych více "uzavřených konců". Ale film je naprosto úžasný a stejně tak jako ONA, mě i ON pohltil svou atmosférou, je to mužský úhle pohledu a člověk zjištuje, že se oba dva pohledy od sebe opravdu liší. Jamesi McAvoyovi jsem tu věřila úplně vše. Pohledy, gesta, mluvu. Oba filmy jsou skvělé.