Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Akční

Recenze (5 573)

plakát

Bezva finta (1985) 

Podle me se jedna o jednu z tech slabsich "Belmondovek" a nevim, do jake miry za to muze kanadska koprodukce... Dej odehravajici v bance je dobry, bohuzel si film nedovede udrzet tempo po cely cas.

plakát

Oddělené světy (2008) 

Ano, vedle jinych dramat danske kinematografie jsou Oddelene svety spise prumerne. Pri velkem zastoupeni Svedku Jehovovych je o nich ale minimum informaci a osobne takovy namet vnimam jako atraktivni. Z hercu zaujala hlavni predstavitelka.

plakát

Zrádci (2020) (seriál) 

Tento serial ma neco do sebe, urcite neni tuctovy. Libila se mi i postava Cyrila Dobreho. S postupem casu jsem bohuzel tomuto serialu nevenoval tolik pozornosti a jen ho nezaujate dokoukal. Za odvahu a napaditost, tri hvezdicky v klidu.

plakát

Královny kouzelného lesa (1998) (TV film) odpad!

Tak nekoukatelnou pohadku uz jsem dlouho nevidel a celkovemu dojmu nepomuze ani Lenka Vlasakova, ktere to zde mimoradne slusi...

plakát

Studená válka (2018) 

Krasna kamera a hudba. Spousta hezkych pisni, nektere s uzasnou choreografii... Velka skoda, ze me utrapy hlavnich postav nijak zvlast nezasahly...

plakát

Potopa (1974) 

Vypravny historicky velkofilm z polske koprodukce se Sovetskym svazem je ve vsech smerech dobre odvedene dilo. Avsak jsem si jisty, ze jednou za zivot videt staci...

plakát

Lék (1995) 

Takovy ten typicky rodinny film te doby, ktery se snazi o hlubsi socialni presah. Ostatne si myslim, ze takovych filmu ubylo a sam nevim, zda je to dobre ci ne. Ale natoceno je to dobre, divak se nenudi.

plakát

Quo Vadis (1951) 

Z tech vsech americkych povalecnych velkofilmu mi Quo Vadis prijde jako jeden ze slabsich. Vypada to moc umele, postrada to jakoukoliv historickou atmosferu... Ale Nero zaujal a bavil i v ceskem dabingu.

plakát

Zkouška pilota Pirxe (1978) 

Vubec jsem netusil, o cem ma film byt. Prvni minuty jsem se bal, ze jde o nejake absurdni socialisticke sci-fi. Hlavni myslenka je vsak velmi dobra a osud pilota Pirxe mi nebyl lhostejny. Zajimave sledovat, deni ve vesmirne lodi.

plakát

Žena pro tři muže (1979) 

Dejove o nicem. Ma to ale spoustu zajimavych postav a pokud ma divak trochu v trumpete, myslim, ze se zasmeje. Minimalne dvojici Hermanek a Korinkova. "Tak ty tu praci zeres".-).