Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (156)

plakát

Pepa (2018) 

No to vám byla ale kravina ...Nudný film o nudném člověku s nudným životem. Pořád čekáte, až se něco stane a ono se pořád nic nestane. Totální ztráta času

plakát

Noční útok (2018) 

Překvapivě docela napínavé. Děj jako takový je samozřejmě klišé jak sviňa, ale v dnešní době vymyslet něco originálního je fakt oříšek, takže máma nindža a banda 4 debilů ještě nejsou až tak špatná volba.

plakát

Planeta nezadaných (2016) 

Kdo by to čekal, že bude polský film až takhle vtipný? Myslím, že můžu s rukou na srdci říct, že jsem neviděla vtipnější komedii. Nejlepší jsou dvě vodky!

plakát

Why Did I Get Married Too? (2010) 

V celém filmu jsou snad jen dva běloši, což mi přijde vždy vtipné, protože černošské filmy jsou dělané vždy tak, že v nich hraje fakt 99% černochů. Taky je ale pravda, že jsem ještě neviděla černošský film, který by stál za prd. Neříkám, že jsou to oscarové veledíla, ale vždy to má něco do sebe, jako i tento. Převážně tedy dramatické, ale zasmějete se taky určitě.

plakát

Manžel na zkoušku (2018) 

Na film jsem se těšila už od té doby, co jsem to viděla na instagramovém účtu Anny Faris a s radostí můžu říct že nezklamal. Eugenio je dobrej a jak jsem už v některých komentářích četla, taky by mě zajímalo kde se doteď schovával , protože je to fakt celkem sympaťák. Těším se na další filmy s ním.

plakát

Status Update (2018) 

Ano, je to další teen komedie s námětem, který tu byl už vícekrát a ano i průběh filmu je celkem předvídatelný....Ale víte co? Vůbec mi to nevadilo. Někdy jsou takové filmy přesně to pravé ořechové. Dokonce mi to nepřijde až tak průměrně jako jiné teen filmy a tak hodnotím o něco lépe.

plakát

Snídaňový klub (1985) 

Údajně kultovní film, ale mě nijak zvláštní nepřijde teda. Až neobyčejně obyčejný film, bych řekla. Určitě to není něco, co stojí za druhé zhlédnutí, ale podhodnocení si to taky nezaslouží. Takový zlatý střed.

plakát

Kazišuci (2018) 

Taková průměrná komedie. Ale ta Leslie Mann mi je už docela proti srsti, vždycky hraje takové otravné osoby, kterým bych dala kopačku do hlavy, fakt že jo...

plakát

Cashback (2006) 

Taková kravina docela. Má to pár dobrých momentů, kdy se zasmějete, ale jinak to za moc nestojí .

plakát

Máří Magdaléna (2018) 

** víc ani ťuk. Je to zdloouhavé a strašně prosté, tak jako tehdejší život nejspíš, ale pro mě prostě až moc nudné. Dokoukala jsem to jen do poloviny.