Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (9 987)

plakát

Kojak (1973) (seriál) 

Legendární seriál, který mě nikdy nebavil.

plakát

Dokonalý záběr (2022) (seriál) 

Viděn pouze díl s Michaelem Mannem. Pokud vás zajímá film a máte nakoukane nějaké dokumenty z natáčení nebo o filmech jako takových, nic vám to nepřinese. Na druhou stranu jsou jednotlivé díly krátké a filmového fandu potěší jakákoliv informace o natáčení

plakát

Na špatné cestě (2020) 

V dnešní době aktuální, ale jinak ničím zajímavý, nudný až špatný film, který diváka nikdy nevtáhne do děje a k žádné s postav si nenajde vztah.

plakát

Důstojník a gentleman (1982) 

Mladičký Richard Gere v zapomenutém a spíše průměrném filmu s prvky romance, dramatu a špetkou komedie.

plakát

Můj syn (2021) 

Půlka temné rodinné drama o možné ztrátě malého syna. Druhá béčkový thriller o hledání syna, který byl možná unesen. První půlka funguje díky McAvoyovi a scénáři, který moc neprozrazuje a divák tak vůbec neví, jak se bude vše vyvíjet. Bohužel druhá polovina je jak z jiného filmu, chybí ji napětí a hlavně je naprosto podivně useknutá, jak kdyby tvůrci nevěděli, jak vše ukončit. Celkově snesitelné, ale vzhledem k hercům a působivému skotského prostředí jsem mohli po dlouhé době dostat skutečně napínavý thriller, který mohl jít ve stopách vynikajícího Zmizení.

plakát

Evilenko (2004) 

Malcolm McDowell byl zvíře už v dobách Mechanického pomeranče a i jako dědek dokáže být správně odpudivý. Na dané téma ale raději doporučuji film Občan X, který má vše, co byste zde marně hledali. Není to napínavé ani nijak divácky zajímavé.

plakát

Boj o těžkou vodu (2015) (seriál) 

Zajímavý námět, zbytečně roztažený na více než 4 hodiny. Klasický případ minisérie, která by více fungovala jako dvouhodinový celovečerák, který by s přehledem obsáhl vše podstatné.

plakát

Escape from Tarkov. Raid. (2019) 

Nízkorozpočtové převedení populární online akce do filmové podoby. I přes minimální rozpočet si herní nadšenci a kluci do 15 let užijí, prakticky nonstop akci, ale já už přeci jen od akčního filmu očekávám více, než jen airsfotové střílení na chodbách rozpadlé budovy. Před 20 lety bych byl upřímně nadšený a možná i napjatý, dnes už ne a Escape from Tarkov je v této filmové podobě zbytečný.

plakát

Vrcholný predátor (2021) 

Před časem vyšlo najevo, proč se akční legenda Bruce Willis upsal na několik desítek neuvěřitelně příšerných filmů a přestože to je smutné, nejde nad tím přivřít oči. Apex je asi největší bizár, ze kterého jsem ale nějak cítil to, že v rukách někoho šikovnějšího, to mohlo být zábavné béčko. Výsledná "kvalita" tak není pouze chybou Bruna.