Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (10 005)

plakát

Mnoho povyku pro nic (2012) 

Svižnější adaptace Shakespearova díla, ale stále nic pro mě.

plakát

Odpusť nám naše hříchy (2022) 

Nic závratného, ale dokázal jsem si představit, že by to mohlo fungovat i jako celovečerák.

plakát

Vem si mě (2022) 

Spojení romatická komedie s Jennifer Lopez a Owenem Wilsonem je v roce 2022 hodně vražedná až odpuzující kombinace, ale "Vem si mě" až překvapivě dobře funguje. Je nutné se oprostit od absurdní zápletky a nereálnému chování postav, důležité je že film neuráží, postavy jsou sympatické a po všech směrech je to neškodné. Dvě hodiny jsou možná moc a chyběl mi klasický humor Owena Wilsona, který by vše mohl posunout výš, ale vzhledem k tomu co jsem čekal, jsem mile překvapen. Kdyby takhle fungovali české komedie, nezlobil bych se.

plakát

Top Boy (2011) (seriál) 

Další z pohledů do drsných životů mladých lidí na hraně zákona. Tentokrát se jedná o gangy mladých černochů v dnešním Londýně. Má to svou atmosféru, ale je mi nepříjemné sledovat životy těchto lidí, kterým bych měl fandit, přestože vím, že jsou často nebezpečnou spodinou společnosti. Hodnoceno na základě první série. Nevěřím, že by mi ty další přinesly nějaký jiný pohled.

plakát

Genndy Tartakovsky's Primal (2019) (seriál) 

Hodně osobitý, krvavý animák, kde si divák musí zvyknout na jeho styl a animaci, ale pokud mu zachutná, odvděčí se mu svižným seriálem, který baví drsnou akcí, ale dokáže i nefalšovaně dojmout nebo napínat.

plakát

Různé chutě světa (2019) 

Mám rád filmy s kuchařskou tématikou, bohužel "různé chutě světa" se tak pouze tváří a spíše se zaměřuje na téma, které mi bylo silně ukradené, protože již bylo zpracováno na x různých a mnohdy lepších způsobů.

plakát

Mob City (2013) (seriál) 

Mafiánská minisérie, která je někde na rozmezí akční gangsterky a vážně míněné retro mafiánky. Na mě film fungoval pouze v akční poloze, když se objevila další cool zpomalená přestřelka. V rámci příběhu a atmosféry bohužel slabší a vše se snaží dohánět neustálým jazzovým podkresem. Žádné z postav jsem nevěřil, že se pohybuje ve 40. letech minulého století a to beru jako velký problém, zvláště když film nechce být pouze akčňákem ale seriózním projektem.

plakát

Něbo (2021) 

Další z řady nezajímavých ruských válečňáků.

plakát

Pěstní msta (2022) 

Natočit nudné akční scény, když máte k ruce Iko Uwaise, to chce opravdu talent. Po všech směrech nudný, špatně vypadající a příšerně ozvučený akčňák se špetkou magie. Ve své podstatě zde nefunguje vůbec nic a pokud by se na konci objevil Steven Seagal nebo Nicolas Cage, nijak by mě to nepřekvapilo.

plakát

Půlnoční jízda (1990) 

Slabý odvar kultovního Stopaře s Markem Hamillem v roli psychopata. Bohužel nejen díky tomuto castingovému omylu se jedná o nezajímavý a lacině působící film s velice mizernými postavami.