Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (9)

plakát

matka! (2017) odpad!

Zbytečně promarněné dvě hodiny mého života. Jedním slovem ten film je jedna velká sračka.

plakát

Síly temna (2006) 

Pěkně provedený film. Pěkná mysteriózní atmosféra. Film ničím extra nepřekvapuje, ale podle mého názoru zapadá do takové střední třídy, kdy se na film pěkně kouká, ale nejedná se o žádný převratný filmový trhák. Rád se na film ještě někdy v budoucnu znovu kouknu.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Film, který je opravdu velice dobře graficky a hudebně provedený. Nejvíce se mi líbilo hudební provedení, které bylo opravdu výborné. S tím dějem už je to drobet slabší, ale budiž nechalo se. Grafické provedení světa bylo pojato novodobým způsobem a velice zajímavá myšlenka jak by mohl být znázorněn digitální svět. Necháme se překvapit, jak bude jednou digitální svět opravdu vypadat.

plakát

Saltová (2010) 

Celkem podařený akční film. Docela zajímavá zápletka a ani to nemělo špatnou myšlenku. Bohužel až moc nerealistický počet zabitých lidí. Pokud bych to měl shrnout taková akční střílečka, kde najdete spoustu zabitých lidí 

plakát

Podivní (2010) 

Není to špatně natočený film, ale bohužel ničím nepřekvapí. Téma kdy lidstvo bojuje s virem, tu už bylo mnohokrát. Škoda, že ve filmu nedojde k nějakému zvratu nebo překvapení, jinak by to byl opravdu dobrý film.

plakát

Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí (2009) odpad!

Již dlouho jsem opravdu neviděl hovadinu takových rozměrů. Film, který se nedá koukat. Divím se, že Jason Statham se propůjčil takové blbosti.

plakát

Legie (2010) 

Myslím si, že myšlenka tohoto filmu nebyla vůbec špatná. Začátek byl velice zajímavý a to bylo i díky myšlence, která se již dlouho na plátnech neobjevovala. Konec už bohužel nebyl tak strhující, jak jsem očekával a sklouznul do průměru, kde vítězí zlo nad dobrem. Ani ukončení filmu nebylo ničím zajímavé, ale myslím, že kdyby se natočil druhý díl s tajemnějším dějem a nějakým překvapivým zvratem, tak by to vůbec nemuselo být špatné. Necháme se hold překvapit s čím přijdou režiséři příště.

plakát

Tsunami (2009) 

Nepochopil jsem prvních 60 minut filmu( byli o ničem). V první části se režisér zabývá příběhem nějakých lidí, který bohužel diváka nemá absolutně čím zaujmout. V druhé části dostane film konečně spád, ale když to začne být aspoň trochu zajímavé, tak je konec filmu. Jednoduše film se moc nepovedl a nemá diváka čím zaujmout, spíše bych to viděl, že začátek diváka odradí od sledování zbytku filmu. Film mohl trvat jenom pouze 20minut a to by stačilo.