Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Solis (2018) 

26% mi prijde ponekud prisne. Neni to zazrak, fyzika tam nefunguje, ale atmosfera neni spatna. Vykradacka Gravitace...no jak se to vezme. Za me dobre. Znovu si to nepustim, ale za autora se musim postavit. Takhle spatny hodnoceni si nezaslouzil.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Někomu se líbí. Jinému ne. Asi takto bych svůj komentář nechal. Jde jen o to jak Vy ten film uchopíte a pochopíte. Za mě plnej počet.

plakát

Světová invaze (2011) 

A já tomu dám 3. Chtěl jsem dát i 4 protože efekty, střílení atd. bylo fakt hezky zpracované. I ti emzáci působili velmi zajímavě, ale hvězdy dolů jdou za ten neskutečný patos a americký patriotismus ze kterého jsem někdy chtěl plakat. Jestli smíchem nebo opravdu to nevím. Suma sumárum řeknu, že po vizuální stránce naprostá paráda po té dějové to trochu skřípalo.

plakát

Do Říma s láskou (2012) 

S těžkým srdcem dávám 2 hvězdičky. A to asi pouze za Řím jako takový a za sekretářku. Jinak prachsprostá bída a utrpení. Mám ve zvyku vše co pustím dokoukat, ale tady jsem chtěl své utrpení ukončit předčasně. Vydržel jsem a byla to chyba.

plakát

Oškliví Američané (2010) (seriál) 

K tomuhle seriálu se vždycky rád vrátím. Pro mne tvoří ideální mix krutého humoru, nadhledu a parodie společnosti. Svět obrácený zcela naruby Vás do sebe dozajista vtáhne a vy se nebudete moci přestat dívat.

plakát

Stalker (1979) 

Prapodivné, úchvatné, cizí...Asi tohle mohu k tomuto brilantnímu filmu povědět. Pokud máte náladu na ne-zrovna lehký film s chutí do toho!