Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(31)

Obsahy(1)

Děj je zasazen do alternativní verze světa, kde kromě lidí žije i spousta dalších tvorů i netvorů všeho druhu. Sociální pracovník Mark Lilly, hlavní postava seriálu, žije v New Yorku a pracuje v Oddělení integrace, kde se stará o všechny, kdo chtějí získat americké občanství. Jeho kanceláří denně prochází zástupy upírů, mořských panen, jednorožců, robotů a dalších kreatur, které tvůrci sesbírali z žánrů hororu, fantasy i sci-fi nebo si je prostě vymysleli. Se směsí černého, sarkastického, cynického a taky trochu vulgárního humoru pak můžeme sledovat, jak se vede průměrnému obyvateli Manhattanu, jehož spolubydlícím je zombie, spolupracovníkem čaroděj a přítelkyní démonka. (MartinNDL)

(více)

Recenze (96)

LudkovaLevaRuka 

všechny recenze uživatele

První díly výborné - zoufale nadpřirození hrdinové řeší své všední problémy v povědomě zvráceném světě, který je pestrý téměř jako Futurama nebo Neopolis z Moorova Top Ten. Nápady ohledně každodenních trampot ale, žel, prořídnou a děj rychle klesne k ohraným zvratům, unaveně epickým zápletkám a zesměšňování celebrit. Svěží tvárné charaktery se bortí, nastupuje zklamání. Není to zlé, jen to nevydrželo být skvělé. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Některé epizody jsou dobré, jiné vařej z vody. Což o to, animace je dobrá i nápad s různýma hrdinama z hororů, ale podle mě to nefunguje dohromady. Nejpovedenější jsou podle mě scénky před úvodníma titulkama, který většinou parafrázujou nějaký kultovní film a uvozují tak celou epizodu. Asi nejvíc mi chybí nějaké vysvětlení, proč je najednou na světě člověk, zombie (mmch přítelkyně Marka je asi nejlepší postavou v seriálu - pekelně přísná potvora), ďáblíci, kouzelník, ptakočlověk, upír a pak celá další řada mutantů z praxe sociálního pracovníka. Za mě jde o dobrej pokus, ale vzhledem ke kolísavosti jednotlivých epizod, jde jen o lehce nadprůměrnej seriál, jehož druhou sérii si ráda odpustím. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

K dnesnimu dni zatim jen 14 dvacetiminutovejch dilu, ale ze to jsou teda dily, jeden vetsi dobytkarna nez druhej. Jednak zapletka je dost originalni, normalni mesto, normalni lidi co chodi do prace, az na to, ze vetsina populace jsou ruzny zombici, demoni, upiri, vlkodlaci, proste spousta podivnejch potvor jako trol, koala, dvojhlavej typek, strom, mozek, sliz. Proste jakkoliv prasacka postava vas napadne, je velka sance, ze tady se objevi. No a zapletky jednotlivejch dilu jsou si docela podobny, vetsinou se zaclenuje do spolecnosti nejaka nova zruda, ale zaroven se vypravi i jedna, dve vedlejsi linie, takze to ve vysledku vzdy pusobi originalne. Postavy zni jak namluveny daberama Family Guye, animace je super jednoducha az hnusna a skvele se k tomu hodi a humor je jak prasactejsi verze South Parku, neustale nejaky sprosty slova, neustale spolu nekdo picha, chcipa spousta lidi i priser, vsude krev a parodie znamejch filmu typu Saw, Stmivani a dalsich. Proste smes brutalniho cernyho humoru, kterej se absolutne s nicim nesere a krvaku, kterej by obstal v jakymkoliv hororu. No a ja se skvele bavim. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je něco úplně jiného a rozhodně ne něco co by se dalo označit nálepkou normální. Děj je zasazen do alternativního New Yorku a jediný, kdo je normální je hlavní hrdina Mark Lilly. Dokonce má i obyčejnou až nudnou práci sociálního pracovníka. Tím však normálnost končí, jeho holka je démonka, spolubydlicí zombík, nejbližší spolupracovník čaroděj a nadřízený démon. Ani ti se kterým pracuje nálepku normální nedostanou, vždyť mezi ně patří mozek, koala, siamská dvojice a spousta dalších příšer a tvorů, tak různorodých jak si jen dovedete představit. První série má jen 14 epizod a během nich vás naprosto okouzlí směsice černého humoru, nechutností a popkulturních odkazů. S klidným svědomím ho nelze doporučit nikomu, kdo hledá něco normálního, na druhou stranu pokud hledáte něco "jiného", tak Ugly Americans jsou právě pro vás. *** Tak a mám za sebou i druhou sérii tohoto animovaného skvostu a bavila mě stejně jako ta předchozí, i když mi některý díly přišli trochu slabší, tak jsem pořád nad míru spokojen. Určitě se k Ugly Americans ještě někdy vrátím a zopakuju si jejich šílené příběhy. Chybu to má vlastně jedinou, že není víc dílů. Postavy jako Grimes, koala Doug nebo Twayne určitě dlouho nezapomenu a Callie rozhodně má můj hlas v kategorii nejvíc sexy animované postavy... ()

Juick 

všechny recenze uživatele

Tomuhle seriálu jsem se dlouho vyhýbal, vzhledem k tomu, že je to animák a těch jsem byl poslední dobou přejeden. Ale už po prvním dílu mi bylo jasné, že to bude jízda. Dvě série jsem smlsnul jak malinu a musím říct, že sledovat Ugly Americans je parádní relax, kde můžete vypnout mozek a užívat si hromady nesmyslů, které se na vás valí z obrazovky. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama