Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (164)

plakát

Ahmed & Salim (2009) (seriál) 

Ano, je to zbytečně vulgární. Ano, motív neni nikterak obšírný a rozmanitý, tak se rychle vyčerpá. Objektivně si to asi nezaslouží výrazně dobré hodnocení, ale mně to z nějakýho důvodu fakt sedlo. Salimovy histercký výlevy a stupidní zápletky pobavěj a absurdní zextremizovanej výklad islámu + satira = LIKE IT. Ne snad proto, že by to ldiem otevíralo oči a bylo nějak převratný. O problematice terorismu víme každej svý, ale málo kdo si otevře "hubu" tak nahlas, jako tvůrci tohodle seriálku.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Čekal jsem to horší, abych řekl pravdu. Výsledek mě dost překvapil. Hodně jsem se bavil a i když to bylo trochu naivní a puberťácký, vůbec to nebylo hloupý (až na jednu scénu, která byla parodická a sebeironická, troufám si tvrdit). Garfield asi nevystihuje přesně fyziognomii komiksovýho Parkera, ale mně tam zapad hodně rychle a dokonce mi vyhovovala i jeho herecká poza, kdy se za každou cenu snažil vypadat jako geek, ale stjně byl neskutečně cool. Jako verdikt by mělo postačit uznalé pokývání hlavou a čtyři hvězdy.

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) odpad!

Prosím, přidejte možnost TOXICKÝ MEGAHNUSODPAD! ZNIČIT! ZAHUBIT! K příležitosti hodnocení tohodle pořadu.

plakát

Avatar (2009) 

Kdyby mě od vizuálu neustále nevyrušovaly pitomý dialogy, tak si ho snad i užiju. Ty dialogy jsou tak špatný, že si je zdráháte spojovat do děje, protože byste se cítili až trapně za Camerona. Když se vrátím k tomu vizuálu, tak to je jiná, uzná každý. Není jen dobře technický zpracovaný, je i dokonale vymyšlený. Jsem z toho na vážkách, ale filmovej zážitek to úplně nejlepší nebyl. Kdyby třeba usekli audio stopu a dali k tomu výběr nejlepších velrybích zpěvů, udělali by líp.

plakát

Avengers (2012) 

Parádní řežba. Sice trochu taková poslušná děvka diváků, ale to mně jako jednomu z nich nemohlo vadit. Potupně přiznávám, že jsem si zbytečně přeboostěné klasicky superhrdiské tvrdácké joky užíval. A bitka Thora s Hulkem byl vrchol blaha pro moje dětinské já.

plakát

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (2010) (seriál) 

Já se upřímně v superhrdinskejch filmech/seriálech a jejich kvalitě moc nevyznám, takže nemám s čím srovnávat, ale tohle mě fakt baví.

plakát

Banksy: Exit Through the Gift Shop (2010) 

Banksy je cool týpek:-) je prostě zajímavej a na filmu je znát jeho rukopis a nezaměnitelnej smysl pro humor. Je to zábavný, inspirativní a promyšlený. Jediný, co mě odrazuje od 5*, je fakt, že tentokrát byl Banksyho záměr v podstatě zlomyslnej. Pro genia, jakým on je, je přeci snadný udělat z lidí úplný blbečky, ale dokáže tím jedině to, že opravdu blbečky jsou. To nezní jako velký vítěztví...

plakát

Baraka - Odysea země (1992) 

Epický, žádný lepší slově mě nenapadá. Cit pro perspektivu, kterou předvedli tvůrci v Barace, by se dala označit snad za nepřekonatelnou. Obrazová genialita v čiré formě.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Coenovskej klasicky absurdní příběh dovedenej do dokonalosti. Když jsem ho viděl poprve, byl jsem ještě kluk, kterej věděl o filmu prdlačku a náhodou narazil na něco v nočních hodínách na TV. Ještě jsem netušil, jakej to je kult a kdo jsou Coeni, takže k němu mám mnohem intimnější vztah, než kdyby to byla prostě mánie, která mě strhla s sebou. (Jeff Bridges má hnusný kozy)

plakát

Bitevní loď (2012) 

Místy vtipná a docela nenápadná sebeparodie, což dokazuje ta horda joudů, která to nepochopila. Pak je možnost, že v tom hledám, co tam není, protože mám rád Petera Berga. Příběhově jinak docela podivnost .