Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (164)

plakát

Crazy Joe (2013) 

Odporná nuda. Zápletka těžce zaostává i za neoblíbenou tuctovostí. Postavy absurdní (opět ve špatném slova smyslu), děj v podstatě neexistuje.

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Mnohem seriozněji pojaté pokračování, osobně bych na vážnosti trochu ubral. Kdo ví, kam by se všechno ubíralo, kdyby scénáristi nezabili Duka (a tohle se dá sotva považovat za spoiler, protože Tatum se z plátna vytratí už po 15 minutách zcela neokázalým způsobem, jako by snad šlo o vedlejší postavu), protože z filmu v tu ránu vyprchá veškerá chemie, která bezesporu mezi "Zpoceným tričkem" a Tatumem funguje. Stojím si za tím, že zabití Duka je šlápnutí vedle a vzhledem k využitému akčnímu potenciálu, promarněná šance k nastartování další nekonečně otravné franchizy.

plakát

Chceš pěstí? (2013) 

Pomalejší rozjezd, o to lepší zbytek filmu. McAvoy a Strong je dvojka, na jakou jsem dlouho čekal. A taky za to čekání stáli.

plakát

jOBS (2013) 

Většinu času absolutní nuda.

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Nějakej dojem to na mně sice zanechalo, ale celkově mě to vtáhlo o dost míň, než jsem čekal.

plakát

Korespondence (2013) (studentský film) 

Rád bych dal odpad, jak je zvykem v naší "partě" :D ale nebylo by to v tomhle případě vůbec spravedlivý..

plakát

Ledová archa (2013) odpad!

HongKong kupí nesmysl na nesmysl a podpoří to neuvěřitelně retardovanejma dialogama. Nejvíc mě ale srala všudy přítomná rádoby alegorická "společenská" kritika. Za polárního medvěda na konci bych nechal BingBongSonga kutat uhlí v ruskym dolu. Jedno z největších filmových utrpení života.

plakát

Očista (2013) 

Zajímavej nápad, ale jako film moc nezaujme.