Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 177)

plakát

Barry Seal: Nebeský gauner (2017) 

Přišlo mi, že si tuhle roli Tom užil :). A je to vidět, od začátku do konce napínavé, zajímavé, parádně natočené a odehrané. Prostě paráda.

plakát

2010: Druhá vesmírná odysea (1984) 

Řekl bych že se jedná o šablonu pro mnoho dalších podobných filmů které následovali. A to šablonu velice povedenou a na svou dobu perfektní. Čistokrevné vesmírné sci-fi s příběhem zahaleným do velkého neznáma, s napětím, hezkými efekty i ponurou atmosférou kterou dokresluje parádní hudba.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Dnes by to na 4 hvězdy nebylo, ale když jsem to viděl poprvé jako malej kluk, byla to prostě pecka a peckou pro mě navždy zůstane.

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Slušná pohodová a našlapaná sci-fi která si na nic nehrála a měla za hlavní úkol diváka pobavit krásným vizuálem a nenáročným příběhem. A proč ne, těžká oddychovka na kterou se hezky kouká.

plakát

Uteč (2017) 

No do prčic na stará kolena se mi snad začnou líbit podobné filmy? No asi ano, protože je to napínavý, mysteriózní a prostě vás to drží napnutého celý film. Ano asi jsem se přejedl všech supermanů, spidermanů, wonderženskejch, transformerů a podobně, proto si rád "oddychnu" u podobného filmu.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Poslední dobou mi podobné komiskovky lezly vyloženě krkem, tuny digitálního bordelu, přeplácené nesmyslné a neosobní příběhy... To tu je také, ale mnohem méně. Většina filmu je o problémech hlavního hrdiny, jeho malých dobrodružstvích a celé je to o dost lepší než předchozí díly. Za mě příjemné překvapení až tedy zase na trochu přeplácaný konec...

plakát

Hvězdná pěchota: Invaze (2012) 

Pro mě pecka a příjemné překvapení! Vizuál parádní, prdelky velice sexy a to hlavní - napínavá velkolepá akce neomezená fyzickými herci je prostě paráda. Do toho všeho klasický tajemný příběh, pár líbivých archetypů postav a hromada brouků. Jako čtenář knižní předlohy strašně moc oceňuji to, že oproti hraným filmů je zde mnohem více kladen důraz na bojové obleky pěchoty což je prostě pecka!

plakát

Ranař (2011) 

Tahle komedie mi unikla a jako fanda hokeje jsem se bavil a pořádně. Hodně slušně natočené a bitky byli sice hrozně přehnaný, ale do žánru komedie skvěle zapadli i se všemi těmi cákanci krve :).

plakát

Velký dar (2017) 

Tohle přesně není můj žánr a o to víc jsem byl překvapen jak mě příběh dostal. Od prvních záběru mi film sedl, herci výborně vybraní, příběh sice klasický, ale poutavě a zajímavě odvyprávěný. Pro "ne"fandy tohoto žánru jako jsem já je Gifted jako děláno.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Osobně jsem byl velice překvapen! Nejvíce vás praští do očí opravdu zajímavý střih a neotřelé filmové efekty - ani ne tak svou dokonalostí, ale jak jsou použity, jak hodně je použito zrychlení a zpomalení záběrů a jak to celé působí na historický film nezvykle a neotřele. Za mě osobně opravdu neotřele a zajímavě odvyprávěný příběh o legendárním meči...