Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 2

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (119)

Trustme 

všechny recenze uživatele

Využití CGI animace pro fenomén Starship Troopers a hlavně pro dospělé téma a žánr. Za to patří tvůrcům moje velké díky. Zachování všeho toho universa a designu hvězdé jednotky - drsní opancířovaní vojáci a vojačky, kde se nehraje na etiketu a rozdíl v pohlaví (alespoň v boji), pohrdání zbabělostí a čest umřít v akci, kde není čas na nářky nad mrtvými a hledání obvazů, obdiv k silnějšímu... k hrdinovi. Což někdy zavání onou diskutovanou propagací "fašismu" u tohoto knižního díla i filmových zpracování. Zde se naštěstí dočkáme hlavně skvělé nonstop akce, chlapáckých hlášek i emocí, které by nevykouzlil ani živý herec. Graficky velmi pěkné a všechny ty bump mappingy, specular, distortion, refraction textury jsou oku lahodící při bluray verzi. Pohyb postav je však kostrbatý. Dočkáme se známých, počítačem upgradovaných tváří i hmyzí útočné fauny a telepatické podsatité královny. Tvůrci si vyhráli se záběry a labužnicky servírují zpomalovačky, včetně jedné parádní freeze scény. Jako fanouška této série i hráče PC strategické verze mě potěšila finální akce generála Rica oblečeného v ultimátním Mechbattlesuit a sniperská mstitelka Triga. Snad se třeba povede vzkřísit ke kvalitám Verhoevenova prvního dílu i další pokračování či remake s NC-17 ratingem. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pěkná animace až někdy komiksová (velká prsa). Celý příběh ST:I je béčkově herní. Pracuje to se všemi klady a zápory. Postavy umírají jak na běžícím pásu. Dobře to zabilo nedělní odpoledne. Určitě to dokazuje, že animované verze Hvězdné pěchoty jsou lepší než druhý a třetí filmové Starship Troopers. ()

Reklama

Puol 

všechny recenze uživatele

Pre mňa zaujímavé hlavne z technického hľadiska, animácia je skutočne dobrá, až na ľudské tváre, ktoré sú stále nejaké strnulé. Zdalo sa mi, že na ženských tvárach (tvaroch) tvorcovia popracovali výrazne viacej ako na tých mužských. :) Samotný film ponúka slušný akčný sci-fi štandard, bez výraznejších prekvapení. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kéž by se hraná pokračování geniální jedničky vezla ve stejném duchu.Solidní animáč,který vypadá opravdu dobře,příběhově navazuje na první díl,takže se dočkáte Johnyho Rica,kapitánky Ibanézové i nacistického vědce Carla Jenkinse.Duch jedničky je zachován co se týče klasické bojové hudby při výstupech Johnyho,drsných hlášek,roztrhaných mariňáků a slušném počtu digitálních koziček ( ty malovaný holky sou snad ještě hezčí než živý ) .Problém je,že je to pořád jen animáč,takže se člověk prostě nemůže vcítit do té brutální akce a přestřelky vás začnou normálně nudit a já se spíš bavil příběhem.Kéž by se sehnal rozpočet aspoň na 75 míčů a natočilo se regulérní pokračování Invaze,se všemi starými známými. 60%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tuhle Hvězdnou pěchotu jsem si krásně užil. Sice bych raději místo brouků viděl vetřelce...co, vetřelce? Ale jistě, stačí si je jen dosadit i s perfektní královnou, která tu Cameronovu kopíruje až nestydatě! Příběh je vcelku prostý, ale ruku na srdce: co je zde nejdůležitější? Přece AKCE! A té si divák užije vrchovatě. Kulky sviští, granáty létají, lasery prořezávají vzduch společně s ostrými zuby řetězových pil, zelené tělní tekutiny brouků stříkají na všechny strany, do toho tryská lidská krev, která se ve stavu beztíže mění na rudé kuličky, výbuchy, oslnivé záblesky, stovky zuřivých brouků a Země v ohrožení. Chvílemi zapomínáte, že sledujete počítačovou animaci, kterou opět připomene sem tam záběr na lidskou tvář. Samozřejmě nesmí chybět trocha svůdné nahoty, jinak má ale válka před flirtováním i láskou přednost. Jako poklona Vetřelcům povedené, jako pokračování válek s brouky důstojné. Celé dobrodružství uzavírá chytlavá vypalovačka od Boom Boom Satellites: Another perfect day...a otevřená vrátka po skončení titulků. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama