Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (1 177)

plakát

Tunel (2019) 

Napínavé, lehce na motivy skutečných událostí a prostě mě film vtáhl. Norům tleskám.

plakát

Úniková hra (2019) 

Klasika kterou jsem očekával v rychlém tempu. Solidní průměr který přesně splnil má očekávání na večerní oddychovku.

plakát

Veřejné lži (2019) 

Zajímavě a poutavě odvyprávěný špionážně právnický dramat dle skutečné události. Nečekal jsem že mě až tak zaujme.

plakát

Vlastníci (2019) 

Minimalistický nápad, maximum vytěženého. V polovině filmu jsem očekával že bude děj stagnovat a bude se opakovat rozjetý scénář. To jsem se ale spletl, autoři nechali příběh opravdu pořádně vygradovat, až jsem to nečekal. Za mě opravdu na české poměry výborný počin, který mě držel od začátku do konce.

plakát

X-Men: Dark Phoenix (2019) 

Nenadchne, ale ani neurazí. Solidní podívaná, další zápletka, ale nic co by vyloženě zaujalo. 50%.

plakát

Yesterday (2019) 

Hodně zajímavý nápad jak vylepšit hudební film. Za mě téměř 4* a pohodová příjemná záležitost. A to hudební filmy moc nemusím.

plakát

Zabiják proti své vůli (2019) 

Velice pohodový film který si na nic nehraje - rovnou vás nakopne do děje a už se vezete celou rozumnou stopáž. Vtipné scény střídají ty akční, do toho občas drsnější záběry a je hned jasné, že tvůrci se toho opravdu nebojí. Čistokrevné akční béčko. Kéž bych takových bylo víc!

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

Jako obrovský fanda knižní předlohy jsem se nemohl dočkat! Tohle se mohlo podělat opravdu hodně, ale naštěstí vypadá svět zaklínače parádně, ponuře a syrově, přesně jak jsem si z knížek představoval. Trochu mě mrzí že první série se hned vrhá do vyprávění několika příběhů současně, určitě by bylo mnoho materiálu na detailnější představení hlavní postavy Zaklínače, jeho schopností a dovedností. Bylo by to i zajímavější kdy by se autoři mohli více soustředit na propracovanější souboje s nestvůrami a lépe by divák poznal a pochopil co je to vlastně zač. A klidně až s další sérií by se mohli přidávat politické a další linie. I tak je to fantasy seriál který nemá konkurenci a jsem za něho vděčný, hlavně že ho autoři nezazdili, což by nebylo ani velké překvapení. Update po třech sériích: Snižuji celkové hodnocení na 4* a to ještě těsně. Druhá série se hodně zamotala do politikaření, sfér, konjukce, monolitů a ve třetí to vlastně už ani není o zaklínači, ale o čarodejkách a politických tahanicích. Série od série slabší a horší :(

plakát

Zombieland: Rána jistoty (2019) 

Osvědčený formát - zoombie survival říznutý humornými scénami. A proč ne? Jednoduchá zápletka nemusí mrzet, vynahradí to vtipné scény, slušné efekty a i vhodné herecké obsazení. Oddechovka jak má být!