Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (112)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Film, který minutu po minutě spěje k horšímu a horšímu. Začátek je lehký, krásný a skoro až poetický. Při častém střídání scén si člověk nemá potřebu stěžovat a jen čeká, kdy už se začně něco dít. Film si pohrává s celkem globálně provařenou myšlenkou, kterou servíruje originálním způsobem. Ale to jsou pořád ještě klady filmu. Je třeba ještě vynachválit výborný Hanksův smysl pro cit hraní. Je jedno, jestli hrál piráta a nebo vědce. Každou roli jsem mu věřil a bylo to perfektní. Jenže to je všechno. Zřejmě se do toho přešitý Wachowski asi hodně sral, když tam nacpali na půlku filmu homosexuální twilight. Nebylo to sice takový peklo, jako "Natržená" hora, ale bylo to na facku. Dále je třeba zmínit masky - ke konci filmu to vypadala jak parta gumáků. A nemohl jsem si pomoct, ale kdykoliv jsem viděl Huga udělanýho na bambusáka, musel jsem kroutit hlavou. Opět se asi vadžajnový Wachowski prosazoval se změnou vizáže. Mno a o mega nudnym konci ani nemluvím. :X Škoda vyhozených prachů za kino. Hobbit mi to vyhrál :-)

plakát

Sinister (2012) 

Celovečerní reklama na Jabko a nepřekvapivý, dokonale předvídatelný děj.

plakát

Big Catch (2010) 

A co, že je animace horší a hudba taky nic moc... Nemohu odolat žralokovi, který vydával zvuky jako tygr a čuměl jako kadící vačice :-)

plakát

Únos (2006) 

Na totální roztomilost Party cloudly to nemá, ale je to pořád velmi hezké a pixarovsky klasické :-)

plakát

Lucky Louie (2006) (seriál) 

Hned po milém Jmenuji se Earl, který si mě získal hned první sérií mi přirostl těžce k srdci tenhle neuvěřitelně záchodový seriál. Bože, jak já se zasmál :-)

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Je nesmysl dát odpad z předsudků, jako dát plný počet hvězd... Takže kdo dal odpad by si měl vzít hák, strčit si ho do řitě a tu si patřičně natrhnout až k uším... To samé ten co dal pět hvězd, ale jen v opačném pořadí.

plakát

Insidious (2010) 

Horor zase nastavený jenom o hudbě. O hudbě, která tam místy děsně neseděla a byla až trapně otravná. Nemluvě o provedení celého filmu, který vypadal stejně lacině, jako trenky starého bezdomovce, kterého obšťasňoval sjetý klokan na heroinu. 3 hvězdy za divnou witchbábu, dobrej konec a atmosféru, která byla skvělá v případě, že nehrála retardovaná hudba či se tam nepromenádoval nějaký zasraňduch.

plakát

Skyfall (2012) 

Jak nazvat Skyfall? Celkově bych to přirovnal k pochvě starý panny - zející prázdnotou... Nutno dodat, že první čtvrtina se opravdu rovnala normální bondovce, ale pak se vše obrátilo v Shitfall. Hlavní záporák je homosexuál, který když odhazoval granát, tak si ještě nadrženě zatřepal prstíkama, jaký to není nonšalantní čin házet granát do starý kamenný budovy. Navíc jeho postava je naprosto okopírovaná ze Ctihodného občana. Pak přijde část alá Sám doma, kde blonďatý metrouš, vypadající jak nakalená opice, připravuje pasti a různé zhovadilosti. Poté lítá jedno kliše za druhým asi jako když pes má průjem, při kterém histericky zdrhá po zahrádce. Tedy, když přehlédnu fakt, že po pádu vrtulníku na poctivě kamenný barák, se celá budova totálně rozpadne, tak to zase tak brutální nebylo. Sakra ale co ti herci? Nehorázně ošklivá bond girl, které se snažili namačkat prsa do korzetu. Jenže ona měla visáky, takže jí korzet stejně nepomohl. Javier Bardem - homouš. Sundali M - ať si jdou trhnout řitníma otvorama a otevřou si frisko při Ordinaci v růžový zahradě. Craig - nabušená opice se zmuchlaným ksichtem, blonďatou kšticí jak jateční štětinaté prase. Dvě hvězdy za první čtvrtinu a Ralpha Fiennese.