Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (132)

plakát

Pluk mizerů (2022) (seriál) 

Sakra dobrý seriál, plný vtipných hlášek. První díl mne moc nezaujal, ale pak se to začalo dobře rozjíždět. Skvělá historická minulost SAS, zasazena do průběhu druhé světové války. Chtělo by to více takových seriálu, aby jsme si uvědomili, jak některé jednotky musely bojovat proti nepřátelům. Velké plus je také určitě za mne rocková hudba v pozadí. Dále se mi líbí rozmanitost postav. Já jsem si oblíbil Paddy Mayne. Jeho nenávist ho žene kupředu. Některé hlášky z filmu: - Pane, povolení krást darované potravinové příděly od Australanů. - Povolení uděleno. "Mám tě rád. Víš proč? Protože když ti řeknu vtip, budeš předstírat, že je vtipný." - Komu patří, pane? - Toto je britská armáda. Nikdo nic nevlastní, nikdo nic neví, nic není jisté, nic není takové, jak se zdá, a cokoli, co máte v rukou, patří vám. - Jaké jsou šance na přežití? - Deset procent. Seriál 9,5 z 10

plakát

Harlej - Toník a Vládík (1995) (hudební videoklip) 

...Já jsem Toník Rauerů. A jsem úplně sám. Ztratil jsem se tady v Praze. Adresu neznám. Jsem sám. Úplně sám... Na rok 1995 skvělá muzika.

plakát

Harlej - Zfetovanej (1995) (hudební videoklip) 

Klip dělající s elegancí. Prostě starý dobrý Harlej.

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Velice emotivní film, který vypovídá o tragické nehodě na Dukle. Nejdřív plňme normy a pak teprve koukejme na následky. Druhý den pak jedeme zase podle norem, jako by se nic nestalo. Musí to být hrozné, takto přijít o kamarády a znovu jít do té samé práce. Krásně shrnuté v bodech. Děkuji za skvělý ač smutný zážitek.

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Ahoj Ashi, rád ti napíši tento krátký komentář k tvému skvělému seriálu. Narazil jsem na tebe náhodou, když mě tě doporučili na jedné stránce hororu. Mohu s klidným svědomím říct, že tímto uživatelům děkuji, že mi tě poradili. Si velice zábavný, máš krásnou motorovou pilu, se kterou přeřízneš každou kost. Víš jak to myslím (mrk). No další kost ti chrání zadnici, i když si to nechceš přiznat. Že nevíš o kom mluvím? No přeci o Kelly. Ta je teda bomba. Vrr. No a nesmím zapomenout na Pabla, i když se mi tam moc nehodí, tak občas má dobré hlášky. A co jak se válčí s Ruby? Ta je nezbednice viď. Sakra to bude asi vše. Měj se pěkně a nezapomeň si hlídat zadnici a nejen sobě. PS: Humor seriálu je geniální. PSS: A to masakrování lidí a "nelidí" má též něco do sebe.

plakát

Bitva o Sevastopol (2015) 

Pročítal jsem si některá hodnocení tzv. filmových kritiků a nemohu se nic než smát. Být, tak zahlcený anti-ruskými názory bez objektivity na dané dílo, je pouhá ukázka toho, že někteří z nás jsou zamindrákovaní pisálci za klávesnicí, kteří nenávidí Rusi, tak že nedokáží ohodnotit dobré dílo z Rusko - Ukrajinské spolupráce. Film ukazuje i ohavnosti, kteří se Sověti dopouštěli. Vypráví úžasný příběh Ljudmily Pavličenkovové, která si asi svůj příběh nevymyslela. Musela prožívat neskutečnou bolest, útrapy, psychické problémy a boj mezi muži. To přesně film zachytil a přesně takto bych si já Ljudmilu představoval. Jako silnou ženu, která je ve svém nitru křehká, ale nesmí to dávat moc najevo. Děkuji za skvělý zážitek.

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Velice zábavný, napínavý film a hlavně super efekty. Podle traileru jsem to čekal o dost horší a velice mne to potěšilo a byl jsem mile překvapen.

plakát

Osudový dotek (2004) 

Již jako capart jsem ten film miloval. Chtěl jsem mít tu schopnost měnit svůj osud. Několikrát jsem viděl tento skvost a nemůžu se ho nikdy nabažit. Příběh je, tak propracovaný,že si říkám nestalo se to doopravdy? Co více si přát od parádního filmu.

plakát

Čarodějky (1990) 

Proč by ne? Jako malý parchant, jsem na to koukal a měl jsem husí kůži při scéně, kde se mění čarodějnice a takový tlukot srdce, když ty ježibaby prohrály jsem dlouho nezažil. Můj "horor" jedna dětských let. Kdo nezažil ten strach, jako malý capart, tak nemůže pochopit, jak Nicolas Roega dokázal postrašit malé dětičky a pak, když šly do krámu, tak koukaly na ty staré babičky, jestli mají kulaté boty.

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Velice emotivní zážitek z tohoto skvělého kousku od mistra Clinta Eastwooda. Snímek poukazuje hloupost, některých soudních procesů, když zachráníte spoustu lidí a jste za to souzen. Umí mě prostě vtáhnout do děje a to se povede málo komu.