Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (67)

plakát

Cabin Fever: Patient Zero (2014) 

Naprosto zbytečný a nudný film.Jediné co by se asi dalo vyzdvihnout je šílená WTF bitka mezi dvěma nakaženými děvčaty která je završena ubitím jedné obrovským umělým penisem.Mimochodem Sean Astin po LoTR skončil v pěkných sr...ách.

plakát

Zombi 3 (1988) odpad!

Nesmyslná, hloupá, stupidní, nechutná srágora ze které se mi chtělo opravdu zvracet. Triky předpotopní, výkony herců děsivé, nesmyslnost následuje další nesmyslnost - např. by mě zajímalo jak se zombíci dostanou na místa kam by se nedostal ani živý, proč jednoho zabije jedna střela do hrudi a druhého nezastaví ani mačetou propíchnutý krk, všichni se zde chovají jako totální idioti, proč, proč, proč,......Pokud máte rádi Zombie filmy, vyhněte se tomuhle veledílu proti kterému jsou i Babovřesky nebo Kameňák inteligentní filmy. Je zde víc WTF scén než v čemkoliv jiném. Koukatelné je to snad jen s určitou hladinou alkoholu v krvi kdy se tomu může člověk aspoň smát. Takhle zkažený večer už jsem dlouho neměl.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Na původních 300 jsem se těšil cca 2 roky a přišlo pro mě docela velké zklamání, od pokračování jsem nečekal vlastně vůbec nic jen nastavovanou kaši, tu jsem sice dostal ale v tak pěkném provedení že i po přihlédnutí k pár neduhům - nesedí mi moc do děje postavy z prvních 300 - tak musím dát jen 5* Záporačka Artemisia Evy Green je zřejmě to nejlepší za poslední dobu a její duel s Themistoklesem ať ten milostný někdy uprostřed filmu a nebo ten závěrečný opravdu stojí za to. Jen vedle dvojky Themistokles x Artemisia mi přišel Xerxes jako zbytečný panák který je tak nějak navíc.

plakát

Ripper Street (2012) (seriál) 

Parádní historická kriminálka z dob Jacka Rozparovače.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

I přes místy ukecané části musím vypálit plný počet,protože co se ve Hře o tůny odehrává snad nikde jinde člověk neuvidí.Zpočátku jsem byl zklamaný malou akčností seriálu ale časem jsem zjistil že síla seriálu je v něčem jiném a to v příběhu,ve scénáři respektive v předloze, kterou jsem nečetl.Třetí řadou jsem byl poměrně zklamán(někdy mi to přišlo až příliš natahované) ale po 9.dílu(9.díly jsou snad v každé sérii vůbec to nejlepší)kdy přišel pro mě MEGA šok,jsem změnil názor a musím dodat že Hra o trůny je asi současným nejlepším seriálem vůbec.Nejoblíbenější postavy Tyrion,Bronn a Ohař.

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Asi jsem čekal po všech těch hláškách typu nejstrašidelnější,nejděsivější,... něco více.Dostal jsem ale poctivé hororové řemeslo = takže spokojenost a 4* které možná při druhém shlédnutí přehodnotím na 5*.Byla to moje první hororová zkušenost v kině,vždy jsem koukal na horory sám v noci v pokoji a to také udělá své,vše se jen umocní,v kině přeci jenom kolem mě bylo dost lidí,tak jsem tak vyděšený nebyl.Jen jsem ještě nikdy nezažil to že by téměř do konce titulků všichni diváci zůstali :-)

plakát

Chobotnice - Série 4 (1989) (série) 

Klasika mého dětství,kdy jsem jako jeden z mála neviděl Cattaniho smrt,naštěstí jsem to napravil v dospělosti a musím říct že to má pořád koule.S pátou řadou asi to nejlepší ze série.Šestá až desáta řada ruce pryč,je to už jen smutný pohled na legendární sérii.

plakát

Hvězdný prach (2007) 

Nejdokonalejší fantasy pohádka všech dob s vyníkajícím soudtrackem jaký se jen tak neslyší.

plakát

Pohwa sogeuro (2010) 

Nebýt prostřední části a zkrátit film tak o 20minut dal bych asi 5*.Ale čekání na závěrečný masakr je neskutečně dlouhé.Čím dál víc se ale ujišťuji že Jihokorejci umí válečné filmy nejlépe ze všech.Tak nádhernou akci asi v jiných filmech jen tak neuvidíte.Zatím třetí nejoblíbenější válečný film z Koreje.1.Pouta války 2.My Way 3.Pohwa Sogeuro