Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (113)

plakát

Anna Kareninová (1997) 

Přijde mi, že když film shlédnu v kině tak je lepší než když se na něj dívám v televizi. To ovšem neplatí u tomhle filmu. Příběh sice pěknej, ikdyž se to knize nevyrovná. Téměř dvouhodinová nuda. Na tyhle typy filmů si teda moc nepotrpím. Doufám, žetenhle film už nikdy neuvidím :D.

plakát

Báječný hotel Marigold (2011) 

Na tenhle film jsem se zaměřila hlavně kvůli Dev Patelovi, který mě v Milionářovi z chatrče neobyčejně zaujal. Prostředí z Indie, ikdyž v trošku zaprášeném leč roztomilém hotelu, je opravdu kouzelné. Já se v tu chvíli opravdu chtěla stát důchodcem abych tam mohla letět taky :D. Jak jinak sjednotit starší celebrity než obsadit je do "seniorského" filmu.

plakát

Bathory (2008) 

Oproti knize? Nuda! Kde je ta krvelačná Čachtická paní na kterou jsem se tolik těšila? A opět Karel Roden. Teda ten herec mě tak dopaluje. Ale už :D. Jirka Mádl si vyzkoušel jinej šálek kávičky a Katka Knechtová nazpívala skvělou písničku. Za toť jednu * !!!

plakát

Bídníci (2012) 

První polovina filmu-brečím jsem znechucená z tragických okolností a historického dění. Smrt na každém rohu. Druhá polovina filmu - konečně něco co je mi bližší. Láska mladého páru a boj o ni. Naděje za rohem.

plakát

Bláznovo zlato (2008) 

Já jsem se ale výborně bavila :D :D. Letní komedie jak má bejt. Léto, slunce, moře, dobrodružství, poklad, a humor k nezaplacení :D.

plakát

Bling Ring: Jako VIPky (2013) 

Docela nuda. Nenadchly mě ani ty luxusní hadry a šperky. Emma Watson je pro mě fantastická herečka, a delegátně dokázala zahrát i ufňukanou namyšlenou pipku. Tak nějak si žili život hollywoodských minihvězdiček. Drogy, chlast, prachy a přestupky. Epepepe

plakát

Černobylské deníky (2012) 

Ach bože, je to jak naletět někomu na žertík prvního dubna. Dívat se na křičící američany jak postupně jeden za druhým mizí vinou divných tvorů (zombie :D) kdesi v prázdných budovách města Pripyat až ke konci zbudou jen dva zoufalci, kteří se nesmyslným pokusným podzemním tunelem dostanou až do samotného řidícího centra elektrárny...Really? :D :D Okamžitě pocítí známky radiace a hlavně přítomnost pokusných králíčků zombie. V osmdesáté minutě zůstává naživu pouze poslední oběť nepovedeného výletu, kterou čapnu jakože "doktoři" a s klidným svědomím ju šoupnou do temné haly, kde ji nechají napospas pochytaným zombíkům. Radši se zdržím odborných chyb a špatných faktů, které se o Černobylu ve filmu objevují. Jako po filmu jsem si řekla WTF? přečetla si "od tvůrců snímku Paranormal Activity a udělala Bye...

plakát

Čokoláda (2000) 

To je taková klasická sladká pohádka plná sladkých překvapení a šťastného konce. :) A Johnnymu to tady opět děsně sluší.

plakát

Čtvrtý druh (2009) 

Poslední dobou tvůrci filmů a zvláště hororů nás diváky straší zvláště mimozemšťany. No jo duchové už vyšli z módy a tak je na řadě nový trend. Nejvíc se mi líbil konec kde herci jasně říkají:,,Čemu ale nakonec vy sami uvěříte je jen na vás." Tak na začátku odkazují na to, že je to podle skutečné události a teď nám dávají na výběr? Jako by sami zesměšňovali to co na začátku uvedli v jasný fakt. Teď se můžeme hodiny a hodiny zaobírat otázkou zda-li jsme, nebo nejsme ve vesmíru sami. Myslím, že film nemá poukázat na herecké výkony, spíše nás má pobídnout k zamyšlení a možná i k uvěření. Ale něco vám povím z představy, že bych měla bejt unesena mimozemšťany mi běhá ale hustej mráz po zádech.