Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007)

Úžasnej film. Jeden z nejlepších filmů s Johnnym Deppem vůbec. Zde dokázal, že je na příčce číslo 1 právem. A velice mě zde překvapil svým zpěvem. Jak Johnny tak i Helena. Tim Burton prostě ví! Ví, která role mu naprosto sedne a tohle byla jedna z nich. 5 Hvězdiček!!!

Piráti z Karibiku: Na konci světa

Piráti z Karibiku: Na konci světa (2007)

Podle mě nejlepší díl ze všech. Největší vyvrcholení přichází právě v tomhle díle bez ohledu na to, že to pokračuje dál a dál. Nejlepší skladby taktéž v tomhle díle. Hans Zimmer si dal opravdu záležet a vytvořil neuvěřitelnou atmosféru. Opět nepřekonatelný Jack Sparrow jehož "gesta" jsou v tomhle díle snad nejvýraznější, humor pěkně ostrý a vůbec film napínavý od začátku do konce. 100%

Počátek

Počátek (2010)

Tomuhle filmu zřejmě nejde nedat 5 hvězdiček kdybych mohla vyjímečně udělit 10 hvězdiček jedinýmu filmu, byl by to bezpochyby tenhle. Po shlédnutí filmu jsem byla tak zmatená, dezorientovaná a hlavu jsem měla plnou myšlenek ne jenom k tomuhle filmu, ale i na svět jako takový. Film byl napínavý od začátku až do konce. Byl chaotický a pozor byl s otevřeným koncem. Tato taktika začíná být čím dál tím víc oblíbenější. VÝBORNÝ nápad, výborné obsazení herců k tomu nelze nic vytknout a prostě výborná reřie. Je velmi dobře, že do vedlejší role obsadili právě Josepha Gordona-Levitta. Děsnej sympaťák. A dostat za tohle 4 Oskary tak to už snad mluví za vše ;-).

Titanic

Titanic (1997)

Výborné obsazení herců a zasazení jak samotného příběhu tak i hledání lodi již naši moderní technikou a příběh Rose z pohledu jí jako stařenky. Zřejmě se mnou není něco v pořádku, ale kdykoli koukám jak Leonardo mizí v hlubinách Atlantiku neukápne mi ani slzička. Tohle mě nějak nedojalo a to není dobré. Tahle scéna mohla být natočená asi trošku jinak aby ,,rozbulela" i statnýho chlapa. Ale odpověděla jsem si asi sama. Tohle jinak natočit nešlo. Promrzlá Rose mezi tisícovkou mrtvol, to moc dojemné nebylo. Ovšem co se mi na filmu líbí ze všeho nejvíc je, když se Titanic začíná potápět. Scéna jak narazí do ledovce a následný zbytek filmu nemá chybu. A odpovím na další otázku. Ano já bych pro svou lásku do té kajuty šla!!! A co vy? Bojovali byste pro něčí život?