Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

V tomhle filmu bylo všechno, jak v pozitivním slova smyslu tak negativním. Od LBSMQ...menšin, přes někoho kdo má rakovinu až po hlášky a vtipy za každou cenu. A je to škoda, protože ve filmu je pár opravdu dobrých momentů a tyhle věci to zbytečně kazí. Jako když si dáte k večeří skvělej steak a zapíjíte ho fantou. Na druhou stranu, steak mi chutnal, takže jsem ochoten tyhle věci zkousnout... Mohl to být jinak fakt dobrej film.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Tak rozporuplný film...slabá zápletka, slabý padouch který nedostal žádný prostor, chyběla mi epičnost ...dlouho jsem váhal. Nakonec 4, ale jen díky Lukovi, protože pokaždé, když jsem ho na plátně viděl, měl jsem pocit, že si to opravdu užívá a tu radost přenášel na mě.

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Zprzněná řecká mytologie, chvílemi máte pocit jakoby vás někdo mlátil trojzubcem do hlavy. Chtěl jsem se u tohohle filmu pobavit, zasmát, oddechnout si....nelze... koukáte a nemáte slov. Ty zvrat(k)y v příběhu jsou tak nečekané a důmyslné... je vám jasné ze ti co to napsali koukali víc na počet nul na svém šeku než do scénáře k téhle ohavnosti...když předem víte že komerční uspěch je zaručen diky jedničce (která byla stejně skvělá a vyjmečná) tak proč ne. Jen chudák ten co od tohohle filmu něco čekal.

plakát

Mocný vládce Oz (2013) 

Film je plný klišé. Drtivou většinu scén jsem už někde viděl a byla to o poznaní lepší podivaná. Děj byl bezduchy a predvídatelny, predvídatelny asi jako kdyz psa posadite do kokpitu letadla aby pilotoval... predem vite ze to bude katastrofa. Opravdu jsem byl zklamán. Od tohoto filmu jsem si sliboval mnohem vic, mel ambice, v celku dobré obsazení (až na Milu Kunis, ta mne v tomhle snímku přišla zbytečná) a režisér se take netvářil tak špatně. No ale dopadlo to jak to dopadlo. PS: ale abych jen nehanil, parkrát jsem se dokonce i zasmál ale na 3 hvězdy to opravdu nebylo

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Lepší než jsem doufal. Už lip chápu záměr natočit trilogii (jistě šlo i o peníze), natočit jen jeden film by byla strašná škoda a jsem rad ze to takhle dopadlo. Ale teď k filmu, než budu chválit chtěl bych jen říci že začátek byl opravdu dost natahovaný... všichni víme jak to bylo, pan prstenu přece není tak starý film. Ale když se přeneseme přes nudný začátek čeká nás naprosto úžasná podívaná plna napětí a krásných záběrů z Nového Zélandu. Příběh jde plynule kupředu a vy jen hltáte scénu za scénou. Nenajde se žádné hluché místo i díky tomu ty 2 hodiny uplynou jako voda a když před sebou vidíte závěrečné titulky říkáte si ,, to už je konec ? Já hci ještě pokračovat,, Sice občas mate pocit ze to je film o hobitu bez hobita, vedlejší postavy mají opravdu velký prostor ..nevím jestli je to dobře nebo špatně. Já jsem si každopádně film užil a dávám 4 hvězdy.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Ač je tenhle pořad o autech sou pro mě až na druhém místě. Na prvním sou samozřejmě Moderátoři ! Tenhle pořad se prostě sleduje pro zábavu, baví vás sledovat jak si Jeremy dělá srandu z Maye. Baví vás sledovat nesmyslné testy, baví vás prostě to jak ten pořad funguje, to jak partička (dnes už pánů v pokročilém věku) děla ze sebe blázny. Nemam co bych vytkl a proto jasně 5 hvězd

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Tak na tenhle film sem se opravdu těšil. Nevím, možná proto sou moje pocity tak rozpolcené....na jednu stranu úžasná podívaná. Kdy při akčnich scenach zaživáte extázi protože přesně tohle ste chtěli a až doted sem vam to nedostavalo. Na stranu druhou, té extáze zas tolik nezažijete, akce je málo, čekáte, doufáte a ono nic ! Srdceryvný příběh v podání Hemsworha v letadle vám nenazene do očí slzy, ani se necítíte nijak sklíčeně, spíš si řikate ,,jakej pes ?! O čem to ten kluk mluví,, ?! A třešnička v podání Chucka Norrise, je to borec, ale ten vtip s kobrou, no co to sakra je ?! Vtipy o Chuckovi sou vtipný ale ne když je řika on ! Závěrem, Expendables 2 sou lepší jak první dil, sou lepší jak vetsina filmu hercu kteri v Exp. hrají ale opravdove Expendables, doufam ze ty na nas jeste cekaji v podani 3. dilu.