Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (800)

plakát

Austin Powers: Špionátor (1997) 

Tak nevím... Asi nejrozporuplnější pocity z filmu, jaké jsem kdy měl. Docela kravina, ale zas dobré hlášky. Místy trapné, místy geniální. Místy jsem se až styděl, že se bavím. Dr Zloduch a jeho Makarena, pro mne geniálně zatančená :D Chlape zatlač, ukaž svému hovnu, kdo je tu šéf :D Pěknej vohoz, seš šašek? No vlastně jsem Angličan. Tak promiň :D Nakonec jsem potlačil stud a dal 4* Zajímavé komentáře: choze, Malarkey, Djkoma

plakát

Avatar (2009) 

Film jsem viděl na DVD na menší obrazovce, to jen na vysvětlenou, že jsem nebyl ovlivněn 3D, HD a jiným xyD efekty. Film se mi líbil jako takový sestavením i fungováním příběhu, myšlenkou, rozvinutím charakterů hlavních postav, kamerou, střihem i hudebním doprovodem. Pro mne jedno z nejlepších Cameronových děl. Filmový příběh je sice předvídatelný, ale co už. Ono natočit předvídatelný příběh tak, aby člověka bavil od začátku do konce je taky velké umění. A já se ve výsledku skvěle bavil.

plakát

Bábovky (2020) 

Celkem dobré filmové drama, akorát nechápu tu stupidní hudbu pod celým filmem... Co to je za pitomou módu...

plakát

Báječná léta (1988) (seriál) 

Fajn seriál o dospívání. Myslím, že tohle by si zasloužilo opakovat stejně jako třeba M.A.S.H. Těšil jsem se na každý díl. Hudba v seriálu je taky nádherná a dobře zvolená.

plakát

Bajkeři (2017) 

Připadá mi to, jako film pro cílovou skupinu tak 10-15 let, a to už nedokážu posoudit, jestli by se mi to v těch letech líbilo. Párkrát jsem se u filmu zasmál, ale převládaly spíše hluchá místa a pár "vtípků" bylo na hraně trapnosti, takže film po vzoru vtipů trenéra Pavla Nečase opravdu moc "džouk" nebyl. Pokud tedy neměl být hlavní joke to, že se vydrbe s divákem. Kdybych se měl vyjádřit k hereckým výkonům, prakticky by nebylo k čemu. Ve filmu tak nějak nikdo nehraje. Jsou to takové krátké úryvky čehosi, co by měl být příběh. Nějaké hlubší sondy do postav nečekejte, veškeré charaktery skončily na tom, že jsou všichni zhroucení bez mobilu a internetu. Hybnerová, Matonoha, Postránecký, Vagnerová i Suchánek působí jako herečtí diletanti a Pavel Nečas jako kašpárek z nějaké trapné taškařice, ale na jejich obranu bych uvedl, že nejspíše díky režii a scénáři nebylo co hrát a nebyla to jejich vina. Kombajnér kosí pole bez žací lišty a v době #me too mi připadaly některé vtípky spíše smutné... Odpad ani 1* tomu dávat nebudu, protože jsem u filmu vydržel a díval jsem se na PC, ale jít na to do kina... Asi bych byl naštvaný a hodnocení by bylo přísnější.

plakát

Bělyj tigr (2012) 

Tak to byla fakt hloupost. Čekal jsem jak to skončí a najednou byl konec a přitom děj neskončil...

plakát

Benga v záloze (2010) 

Pro mě jedna z nejlepších policejních komedií. Viděl jsem ji už snad 100x a nikdy si ji nenechám ujít. A asi jsem magor, ale pořád se těm vtipům směju jak utržený.

plakát

Betlémské světlo (2022) 

Rád bych tomu dal víc, ale když se řekne Betlémské světlo, vybaví se mi chaos, nuda a nevtipné vtipy.