Reklama

Reklama

Austin Powers: Špionátor

  • Česko Špionátor (více)
Trailer

Obsahy(1)

Děj této komedie začíná v podzemním bunkru dr. Zloducha v Las Vegas - sešli se tu největší zabijáci na světě, aby se poradili, jak zlikvidovat britského agenta a zároveň světově uznávaného fotografa Austina Powerse. Ten zatím s pomocí své spolupracovnice paní Kensingtonové prchá před šílenými davy svých obdivovatelek. Jeho dalším úkolem je akce v klubu, kde se údajně chystá řádit dr. Zloduch. Tomu se však podaří uniknout tak, že se nechá zmrazit, a zřejmě hodlá ve své činnosti pokračovat v budoucnosti. Austin se proto rozhodne ho následovat. Po třiceti letech jsou oživeni. Austinovi bude nadále asistovat dcera paní Kensingtonové, půvabná mladá Vanessa. Přestože mezi nimi není právě soulad, musejí vytvořit sehraný tým a zabránit oživlému Zloduchovi v jeho spádech... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem si znovu pustil Špionátora,abych zjistil,jestli s odstupem času nezměním své hodnocení,ale faktem je,že pro to nemám důvod.Austin Powers mě pořád baví,Dr.Zloduch je bezchybný a nadšení Mika Myerse je brutálně nakažlivé.Nemění se ani můj názor na těch pár slabších momentů,pro které jsem nemohl udělit pět hvězdiček,naštěstí jich není mnoho,takže můžu s klidem říct,že mě i dnes film dokáže pobavit a rozesmát. ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Mike Myers, jedn z nejlepších komiků současnosti válí v této brilantní parodii na Jamese Bonda... V dvojroli a to hrdiny i paoucha, některé scény a hlášky jsou k nezaplacení, například scény v kasínu patří mezi nejvtipnější, líbí se mi obsazení Setha Greena, který ma ve filmu dobrý vztah s otcem :). Jedna z mých nejoblibenějších komedií... // viděno celkem 7X, poprvé 8. Června. 2012 ()

Reklama

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu a nic moc mě tedy nepřekvapilo. Austin Powers je vskutku bláznivá špiónská parodie, která zachází s Jamesem Bondem velmi podobným způsobem jako Spaceballs s Hvězdnými válkami. A právě na komické stránce toto dílko nejvíce získává i nejvíce ztrácí. Vtípky sice většinou pobaví, odpustil bych si ale místy trochu toho nechutnějšího humoru, který taky někdy působí dost trapně. Scénář, ač je záměrně překombinovaný, vypadá vcelku solidně a herci fungují na výbornou, zejména pak ústřední dvojka Myers-Hurley. Podtrženo, sečteno, Austin Powers vytěžuje svůj potenciál a spolehlivě rozesměje, nic víc od něj ale neočekávejte. 5/10 ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Austin Powers je týpek, kterého buď milujete nebo nenávidíte. Tento film je tak stylový, až mě prostě dostal. Dobře udělaná parodie na bondovky a další filmy oněch let, která se vyznačuje znalostí žánru, jeho schemat, pravidel a principů, které s radostí nahlodává. Slovo retro zde dostává nový smysl a Austin Powers je, špion, kterého musíte milovat. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nechcem opakovať to, čo pri komentároch k ostatným dielom. Takže celá séria je kvalitatívne vzácne vyrovnaná (čiže čisto priemerná). Pri Špionátorovi som sa zasmial trikrát naplno a občas tak napol úsmevu. Mal by som od podobného prapodivného komerčného komediálneho produktu určenému čo najširším masám čakať viac? Ešte že tvorcovia aspoň chápu fakt, že každá komédia nad hodinu a pol začne nudiť. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (31)

  • Ve scéně s vanou nabídne Alotta Fagina Austinovi saké, a řekne: "In Japan, men come first and women come second." Jedná se o odkaz na bondovku You Only Live Twice (1967). (PußyMagnet)
  • Doktora Zlouna si měl původně zahrát Jim Carrey, ale musel odmítnout, protože byl vázán smlouvou k filmu Lhář, lhář (1997). (Terva)
  • Postavy "General Borchevsky" a "Commander Gilmore" jsou pojmenováni podle dvou hokejistů z týmu Toronto Maple Leafs a podle Myersových psů. (PußyMagnet)

Související novinky

Reklama

Reklama