Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (800)

plakát

Past (2020) (TV film) 

Za mě nevyužitý potenciál. Zvýšit stopáž (klidně i 3dílná minisérie) a prohloubit charaktery. Takhle film působil hodně ploše. Zaujal mě hodně Adam Vojtek, který by si za scénu u výslechu zaslouží aspoň českého lva. Heřmánek byl u výslechu taky hodně přesvědčivý, ale v autě už jakoby z role vypadl. Doufejme, že se doba 50. let nevrátí, protože lidí už se sice nepopravují, ale už se pomalu začíná za názory zavírat.

plakát

Interstellar (2014) 

Jedno z nejlepších sci-fi, jaké spatřilo světlo světa... Ne jen poutavé dějem, ale i vizuálně.

plakát

Šílená dovolená (2019) 

Čekal jsem od tohoto snímku i díky obsazení víc humoru.

plakát

Buko (2022) 

Anna Cónava je paní herečka. Přesto, že má velké charizma, dokáže skvěle zahrát obyčejné ženy. Škoda, že ji pražští "umělci" nedávají víc prostoru. Martha Issová, je v lecčems opak Anny Cónové (hlavně věk a obsazování), ale přes svůj nižší věk se musí nechat, že v hraní je to opravdu velmi vyzrálá herečka, která zvládne zahrát vše. Vůbec, herci v tomto filmu jsou skvělí. Všichni. Co bych chtěl obzvlášť vypíchnout je zvuk a soundtrack. Výborný. Kamera výborná. Střih dobrý. Scéna vynikající. Scénář super. A nakonec v neposlední řadě skvělá režie. Pro mne vynikající filmový zážitek.

plakát

Růžový panter (1963) 

Počátek jedné z nejslavnějších filmových legend. A i když není film tak skvěle potroublý jako další části, je důležitou součástí tohoto celku a proto nemůžu jinak, než 5*.

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) odpad!

Plác, plác, plác. Od ničeho k ničemu, od ničeho nikam... To už mají větší potenciál pohádky i zprávy na ČT.

plakát

Sůl nad zlato (1982) 

Napsat, že je to víc pohádka než Byl jednou jeden král už chce notnou dávku antipatie. Nic méně je to pohádka koukatelná. Nicméně Slovensko-německá produkce a slovenské pohádky, ale i filmy jsou pro mne takové divné. Nevím jak to popsat. Takové syrové. Vyjadřované emoce, pokud tam nějaké jsou, jsou povrchní a neuvěřitelné.

plakát

Vydrž! (2022) 

Tak scénář a dialogy nepsala nejostřejší tužka v penálu, ale dalo se to vydržet. Klasické TV céčko. 50% tomu sluší.

plakát

Šťastný nový rok 2: Dobro došli (2021) 

První díl docela dobrý... Ale proč tohle. Takové za každou cenu. Nevtipné a nudné. Na závěr Bollywood, asi abychom věděli, kde čerpají tvůrci náměty a um.