Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Horor

Recenze (48)

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Tenhle nový styl marvelovek se mi začíná moooc líbit!

plakát

Hostitel (2013) 

Opravdu nechápu, proč se tento film tolika lidem nelíbil. Těch 58 % mě opravdu mrzí. Bavilo mě to od začátku do konce, občas skoro až slza ukápla a v jiných chvílích jsem zase byla napjatá jako kšandy a tak, si myslím, že to má být. PS.: Nejsem fanynka Twilight ságy

plakát

X-Men: Poslední vzdor (2006) 

Opravdu se mi hodně nelíbilo, že v jednom dílu nechali zemřít tolik hlavních postav... Důvod?!

plakát

Poslední dny Pompejí (2003) (TV film) 

Vím, že je to dokument, ale i tak si čeští dabéři mohli dát více záležet na dialozích postav příběhu. V pozadí jde slyšet daleko procítěnější angličtina a to mi prostě vadilo. Jinak je to opravdu velmi zajímavě udělaný naučný film, který zaujme i děcko na ZŠ.

plakát

Nerve: Hra o život (2016) 

Film jakoby vystřižen z dnešní doby, kdy lidi rozdávají údaje o své osobě pouhým kliknutím, plní nesmyslné challenge a šílí po divácích... Možná proto má film tak slabé hodnocení... Že bychom si nechtěli něco přiznat :)?

plakát

Insidious (2010) 

1. Jak někdo může spadnout na zem zády a udělat si bouli na čele? 2. Co tam, sakra, dělají Ghostbusters?! 3. K čemu vám je plynová maska na duchy? Pokud nebudeme brát v potaz ty po fazolích. 4. Nepostrádá tělo v astrální podobě tu fyzickou? Tak proč prostě nepřijít těmi zamčenými dveřmi? Příběh byl jinak dobře promyšlený, to ne že ne... Jen kvůli těm, pro někoho detailům, nemohu dát víc než 3*.

plakát

John Wick (2014) 

Akční film, ve kterém dochází náboje, dokonce i zásobníky. To se jen tak nevidí!

plakát

Klub rváčů (1999) 

Hrooooooozně táááhlýýý fiiiiiilm, nebýt tam zbytečných scén, nevěnovala bych se x/y věcem okolo, ale 4* protože konec mě opravdu překvapil a úplně odrovnal a taky za Bellatrix Lestrange!

plakát

Truman Show (1998) 

Kam až může dojít touha po slávě a úžasném byznysu? Odpovědí je příběh filmu Truman show.

plakát

Memento (2000) 

Koho by napadlo, že film, který začíná koncem bude člověka bavit od konce až do začátku.