Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (74)

plakát

Quantico (2015) (seriál) 

Hrozně zvláštní herci. Hlavní hrdinka má pořád stejně utrápený výrazy, dvě dějový linky skáčou jak pingpongáč po stole, celý je to takový unylý. Asi by udělali dobře, kdyby nechali jen výcvik. Jinak slušnej mix divno-jmen v obsazení :D.

plakát

Místo zločinu Plzeň (2015) (seriál) odpad!

Znělka tedy vysoce na píču. Ostatně jako vše krom hlasu Stránskýho.

plakát

Lucy (2014) 

No ale musíme uznat, že vizuálně je to vážně hezký.

plakát

Neviditelní (2014) (seriál) 

Není to pro každého a já nejsem každý. Kdo nechce, ať se nedívá, ale mě to neskutečně baví.

plakát

The Lifeguard (2013) 

**** Nevšední a velmi komorní drama s charismatickou Kristen Bell.

plakát

Svatby v Benátkách (2014) (seriál) 

Absolutně nesourodé herecké obsazení. Skvělá Petra Hřebíčková i sympatická dvojice Lenka Zahradnická a Martin Kraus (jen za ně ty dvě hvězdičky). Na druhé straně trapné hraní/přehrávání Alice Bendové a protekční tlačky a neherečky Verešové. Nuda a šeď a nuda a šeď pro změnu. Líbí se mi docela přídavná zubařská linka, ale samotný nápad se svatebním salonem a všechny ty svatby, rozvody, vztahové krize, něco pro teenagery i důchodce - to je prostě nezvládnutý otřes.... Několik vedlejších příběhů, ale v podstatě žádný hlavní - a co je hlavní - žádný kvalitní. Maximálně pan zubař a sestřička :).

plakát

Království (2013) (seriál) 

Takoví teen králíčci. Nepostradatelný milostný trojúhelník, překrásné kostýmy (to nejlepší na celém seriálu), historické nedokonalosti a místy rušivá hudba. Takové zpříjemnění nudného odpoledne a seriál u kterého se nemusí a nesmí přemýšlet... Pro mě docela přijatelné, akorát teda z nikoho a ničeho nejsem paf, maximálně tak z hlasu Nostradama a hraní Megan (Catherine). Autoři skáčou od jednoho k druhému, někdy rozjetou akci prostě nějak utnou a ta nepřekročí ani do dalšího dílu. Ze začátku plno místa pro dvorní dámy, pak zase zmizly. A ještě jedno, hlavní herečka (Mary) teda hlavní notu nehraje ani náhodou, nedokáže vyjádřit emoce, vlastně vůbec nevím, ke kterému z těch dvou tíhne, spíš to vypadá, že nechce ani jednoho a vlastně ani oni nechtějí ji. To už i v Twilight ta bezvýrazová Bella se ksichtila na vyvoleného Edu líp.

plakát

Můj vysvlečenej deník (2012) 

Taková nuuuuuuuda. Toto nesahalo ani po kotníky těm přiblblejm americkejm komediím. Docela fajn obsazení, sympatická hlavní hrdinka, její nevlastní matka a Hagrid, ale ten příběh/děj či co to bylo? Flashbecky do léčebny prokládaný deníkovejma zápiskama opravdu neoslnily. (Tak 1,5 hvězdy a ze školy víme, že 5 se zaokrouhluje nahoru)

plakát

Lidé zítřka (2013) (seriál) 

Mně je ten hlavní hrdina docela nesympatickej...Ale asi je to můj problém. Celkově nic moc nového pod sluncem. Dvě strany proti sobě, jedna zlá a druhá není nijak moc dobrá, pár lidí přebíhá, někteří jen na oko. Efekty docela fajn, i když nepřekvapí. Ve čtvrtém díle se konečně něco děje a přichází někdo sympatický - lover Veroniky Mars. Sérii asi nedokoukám, nudí mě to.

plakát

Zázraky přírody (2009) (pořad) 

Kořen, pokusy a zajímavosti jsou celkem fajn, ale Kramár a "supervtipní" hosté jsou naprd...