Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Klub rváčů

Klub rváčů (1999)

Asi nejlepší film pro chlapy, co existuje. Těm, kdo ho ještě neviděli bych doporučil, aby se někde zavřeli, připravili si ideální podmínky ke sledování a nenechali se nikým rušit. Naprosto epický dílo, který vám rozproudí krev a vnutí chtíč být taky součástí Fight clubu. (Jen nezapomeňte, nic takovýho jako fight club neexistuje ! )

Gladiátor

Gladiátor (2000)

Boj, intriky, nespravedlnost, boj, intriky a zase boj. Naprostá pecka, která nenudí ani sekundu. Jediná věc která mi vadí je, že si ten film nemůžu vymazat z paměti a opět se na něj premiérově kouknout. Russell Crowe mi se svým vmasírováním půdy do dlaní dával hezky vědět, kdy jsem se měl připravit na další husí kůži a očekávat boj na život a na smrt. Film mi krásně přispěl do mých fantazií o mém já před dvěma tisíci lety a rozhodně zůstane jedním z mých nejoblíbenějších filmů.

Prci, prci, prcičky: Školní sraz

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012)

Prcičky jsou pro mě srdeční záležitost. První tři díly jsem viděl nesčetněkrát (pokračování bez originálních herců neuznávám), a proto jsem se taky hrozně těšil, až konečně uvedou do kin tenhle ten sraz po TOLIKA LETECH ! Film naprosto splnil moje požadavky a očekávání, ba co víc, stal se z něj nejlepší prcičkovej film ze všech. Od začátku do konce jsem se smál a užíval si pohled na moje nejoblíbenější středoškoláky z Hollywoodu, kteří sice lehce zestárli, ale co se vtipu týče, ještě o něco povyrostli :)

Diktátor

Diktátor (2012)

Zkouřit se, dívat se a to nejdůležitější, smát se jako desetiletý dítě při sledování Sám doma. Jojo, je to prostě kvalitní film ;)