Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (15 944)

plakát

Výstavba obrů - World's Biggest Church (2018) (epizoda) 

Inženýři a architekti se po 140 letech od doby, kdy jej začal stavět svérázný architekt Antoni Gaudí, pokoušejí zvednout šest centrálních věží barcelonské katedrály Sagrada Familia a učinit z ní nejvyšší kostel na světě.

plakát

Výstavba obrů - Super Tunnel (2018) (epizoda) 

Building Giants sleduje epický plán postavit 19 mil nových vlakových tunelů pod Kodaní – největší inženýrský počin v dánském hlavním městě za více než 400 let.

plakát

Výstavba obrů - Venice Storm Wall (2018) (epizoda) 

Patnáct let, pět miliard liber a sedmdesát osm obrovských ocelových bran: tato epizoda navazuje na projekt výstavby obrovské mořské bariéry, která má Benátky chránit před záplavami.

plakát

Výstavba obrů - Arctic Mega Bridge (2018) (epizoda) 

V Norsku se společnost Building Giants připojuje k mezinárodnímu týmu inženýrů a stavebních dělníků, kteří staví most Hålogaland, nejdelší visutý most za polárním kruhem.

plakát

Výstavba obrů - Super Skyscraper (2018) (epizoda) 

Tato epizoda se setkává s týmem, který staví jeden z nejvyšších newyorských mrakodrapů. Ale pozemek je malinký, takže není dost místa na jeho vybudování se sloupy uvnitř. Takže to musí mít svůj rámec venku.

plakát

Výstavba obrů - Giant Cruise Ship (2018) (epizoda) 

Building Giants se setkává s inženýry a dělníky, kteří staví jednu z největších a nejpokročilejších výletních lodí na světě, 1036 stop dlouhou Meraviglia.

plakát

Výstavba obrů - Super Stadium (2018) (epizoda) 

Tato epizoda se setkává s týmem, který buduje nejpokročilejší sportovní arénu světa – stadion Mercedes Benz v Atlantě – s nejambicióznější zatahovací střechou, která kdy byla postavena.