Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Monty Pythonův létající cirkus

Monty Pythonův létající cirkus (1969)

Jak chcete hodnotit a komentovat něco, co je základem absolutně všeho, co se od té doby v humoru odehrálo? Prostě jen počkat až vás ze záchvatu smíchu přestane bolet břicho, uvidíte přes slzy na klávesnici, dát poslušně pět hvězd a napsat - nejlepší.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Víte, jaké je to zemřít? Je to jako dovolená s partou Němců. Z toho vám občas vyrostou i chlupy na chlupech.

Haló, haló!

Haló, haló! (1982)

Je třeba něco dodávat k seriálu, který člověk viděl asi pětkrát všech 85 dílů? Dobře mě teď poslouchejte, nebudu to víckrát opakovat. To jsem já, LeClerk. Ty ženská jedna hloupá.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Zkoušeli jste to vypnout a zapnout? Co díl, to perla vyšperkovaná k dokonalosti. Ať už je to Gay musical, koupě bot či AbrakadaBra.

Black Books

Black Books (2000)

Dylan Moran ve své pravé syrové podobě. A je jedno, jestli je zrovna prodavačem ve fast foodu, pokerovým velmistrem nebo klavírním virtuosem.

Sherlock

Sherlock (2010)

Zrovna si pouštím první díl a jsem unešen - je to přesně můj šálek anglického čaje a asi to dnes zkouknu celé najednou a spát nepůjdu :) Nezkoukl jsem to celé najednou, nejsem blázen - připravit se o požitek z něčeho takového tak rychle... právě jsem dokoukal šestý díl a je to pro mě ten nejlepší seriál, jaký jsem kdy viděl - nezajímá mě nějaký perníkový dědek, nezajímá mě nějaký velký třesk nebo nějaké trůny. Tohle je seriál se vším všudy!

Luther

Luther (2010)

Takhle má vypadat vynikající práce se žánrem detektivky v moderním britském provedení - jedna série lepší než druhá a všechny spolu krásně souvisejí, doplňují se. Idris Elba je správný drsňák na správném místě ve správnou chvíli.

Father Ted

Father Ted (1995)

Viděl jsem první díl a jsem nadšen. Něco tak bizarního, šíleného a hlavně vtipného se prostě jen tak nevidí. Mám rád britské seriály (Ajťáci, Haló haló, Jistě pane ministře, Červený trpaslík, Black Books...) a tenhle je prvotřídní. Nemůžu se dočkat na další díly.