Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (335)

plakát

Blíženec (2019) 

Zklamání, velký, velký zklamání.....

plakát

Úhoři mají nabito (2019) 

Předpokládám, že to se někdo sakra nudil při vymýšlení tohoto paskvilu. Škoda peněz v kině. Vzhledem k obsazení jsem čekala pecku a ona to blbost u který koukáte na hodinky a modlíte se, aby už to skončilo.

plakát

Život je život (2015) 

Vtipné. Ondřej Vetchý samozřejmě bezkonkurenčně nejlepší z celého obsazení. Vadily mi prostřihy do "Bondovského" stylu, ale jinak oddychovka.

plakát

Aladin (2019) 

Obrovské plus tohoto filmu je Will Smith v roli Džina. Film viděn ve 3D, což dojem z filmu ještě umožnilo. Milé, vtipné pokoukáníčko, které nemůže nikoho zklamat.

plakát

Kořist (2019) 

Pokud jde o příběh jako takový, tak celkem dobrý. Ale pokud to má mít věrohodný koncept, tak to ani náhodou. Pár situací na slušnou lekačku se najde, napětí by taky bylo, ale ta logika....... Jakože závodní plavkyně je rychlejší než aligátor? Jakože aligátor vás ve vodě nevidí a propluje pár centimetrů od vás, aniž by si vás všiml? Jakože skleněná zástěna ve sprše odolá nárazům obrovského aligátora? Že proud vody při protržení hráze smete aligátora, ale člověk to ustojí chycený za pár prstů za žlab? Aligáror se zakousne tu do ruky, tu do ramene, tu do nohy, ale nejenom, že vám nic neutrhne, ba dokonce tam máte jen lehké odřeniny, se kterými jste právě schopní uplavat aligátorovi.

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Oproti knize je tam pár změn, ale jinak je to fajn pokoukáníčko. Tolik lekaček by tam tedy snad být nemuselo, ale co, aspoň je to zajímavější. Každopádně tam chybí spousta částí z knihy, např. příběh studenta, kterého se hlavní hrdina snaží zachránit a on ho poté posmrtně varuje; varovný příběh, který se stal před lety, kdy už někdo svého syna pohřbil a ono to nedopadlo, mnohem hlubší příběh matky a její sestry, kapánek jiný konec, atd. Ale jako jo, zklamání se nekoná.

plakát

Mamut (2006) (TV film) odpad!

Bravo, tleskám. Já už jsem se bála, že světová kinematografie začíná být ochuzena o výplody chorých mozků.

plakát

My (2019) 

Začátek nuda, napjaté čekání na to, až se to rozjede. A ono taky že ano, rozjede se to v nesmyslný, smysl nedávající demagogii, která volně přechází v komedii, takže poslední půlhodinka filmu proběhla za závojem slz od smíchu. Jako ať zase nejsem škrt, ono rozuzlení na konci opravdu přijde a nějaké věci dají zpětně smysl, ale ani to film nezachrání.

plakát

V pasti (2016) 

Na tomhle filmu není nic zajímavého. Od polovin filmu je každému jasno, jak to je a jak to dopadne. Nelogické myšlení hlavní hrdinky mě rozčilovalo.