Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Utržený ze řetězu (2005) 

Nedávno znovu viděno po letech, a i dnes musím říct, že jeden z filmů s Jet Li, který mě stále baví :-). Dobrá choreografie soubojů, slušný příběh (i když trochu zidealizovaný) ... prostě myslím, že příště se podívám opět rád ;-).

plakát

(Ne)zadaní (2013) 

Po pravdě, normálně už bych si to asi ani nepustil. Na film jsem začal koukat kvůli Imogen Poots, která mne zaujala v jiném filmu. Taky jsem to cca 20 minut chtěl vzdát a utéct. Ale nakonec jsem si na to obsazení zvyknul a nakonec dokoukal - nakonec se z toho vyklubala slušná romantická oddychovka:-).

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Pro mě příliš důraz na vztahové peripetie, ale dá se to přežít. Jinak zábavná jednohubka. Skvělí Minions (a jejich zombie verze) to vytahují na tři hvězdy ;-).

plakát

V oku tornáda (2014) 

Ano, místy patetické a samé klišé ... prostě typicky americké. Ale na druhou stranu perfektně natočené scény s tornády a hlavně o tom ten film je, takže i tu patetičnost lze celkem snadno odpustit.

plakát

Red 2 (2013) 

Oproti jedničce o něco slabší, hlavně postavy Willise a Parker. Zato Malkovich byl naprosto skvělý a díky němu se na tento film znovu a rád podívám. Potěšil i Anthony Hopkins.

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Příběh nic moc, triky až na pár výjimek ujdou ... prostě další fantasy jednohubka, znova si ji asi člověk nepustí. Ale na oddych postačí.

plakát

Kurýr expres (2010) 

Prostě klasika - kdo měl rád sérii Taxi, tak bude mít rád i tento film. Akční komedie o obyčejném poslíčkovi, který se přimotá mezi agenty a spol. Lehce odhatnutelný děj, ale já mám pro tyto filmy slabost :-).

plakát

Drive Angry (2011) 

Stylová jízda, která mne bavila od začátku do konce. Cage podává na takovýto film klasický výkon - a do těchto rolí mi prostě sedí :-). Naprosto vynikající William Fichtner jako ďáblův účetní - scény s ním patří k vrcholům filmu. Hezká tvářička s drsnou povahou k tomu a vznikla slušná řežba, na kterou se podívám klidně znova.

plakát

Exmanželka za odměnu (2010) 

Kolik takových filmů už bylo :-(. Pořád dokola ten samý princip sbližování právě se rozcházejících manželů/partnerů (vyberte si sami), jen jiné prostředí, jiná zápletka, jiní herci. To je vše!

plakát

Víla Zuběnka (2010) 

Nejdřív jsem se bál, co z toho bude, ale nakonec jsem se bavil. The Rock prostě pobavit umí, ať už hraje sebeúchylnější roli. Scéna, kdy se objeví v šatičkách víly Zubničky a ještě s křídly, prostě super. Jinak je to klasický americký rodinný film, který neurazí.