Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Noc na Karlštejně (1973) 

Kvůli matuře jsem si přečetl i knížku, k mému překvapení knížka je v podstatě stejná, až tedy na pár drobností.Ale film se pamatuje lépe :) Že z toho udělali muzikál byl opravdu dobrý nápad.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Konečně film na který je radost se podívat. Film poukazuje, že všichni si chtějí užívat života a když nemůžou tak jim musí k tomu někdo pomoc.

plakát

9. rota (2005) 

Podle mě tohle je jeden z nejlepších válečných filmu posledních 10 let. Od začátku do konce jsem od toho nemohl odvrátit zrak. Chtělo by to víc takových filmů, kde Američani nejsou hlavními hrdiny a nezvrhne se to do náborové propagandy.

plakát

Pokémon: První film (1998) 

Ten film jsem viděl v 7 letech a pamatuji si že se mi opravdu líbil. Tenhle film ještě ujde, ale ty další je jen nafukovaní bubliny a jsou na jedno brdo.

plakát

Sheena (2000) (seriál) 

Ruku na srdce, na seriál jsem se koukal jen proto, abych viděl tu hezkou, polonahou herečku :)

plakát

50/50 (2011) 

Ono bojovat s rakovinou není sranda, ale tady je to udělaný tak, že se nad tím NIKDY nemá lámat hůl. A s tím souhlasím. Zachycuje to všechno co se kolem toho člověka děje. Moc pěkně udělaný film a proto si určitě zaslouží 5 hvězdiček !

plakát

Příšerky s.r.o. (2001) 

Měl jsem to rád když mi bylo 9 let a mám to rád i když je mi 20. Je to prostě pěkná pohádka pro všechny :)

plakát

Zastav a nepřežiješ (2006) 

Kdo má rád akci tak tady si přijde na své :) Jason do této role naprosto zapadl. Tohle patří mezi filmy které si pustím znovu a znovu :D

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Ikona M.D. House, zanechala ve zdravotnictví nevelký ohlas :) Je jasné, že skuteční doktoři se sním moc dobře nemusí. Ale mě se to libí jeho nadhled nad věc. Hlavně mě dostal poslední speciální díl, kde ukazovali nahrávku holky, která se díky tomuto seriálu chce stát doktorkou. Tudíž to má i ohlas u mladších lidí co chtějí studovat medicínu, což je dobře. Ale musí se počítat s tím, že brzy po celým světě budou kulhaví, nezdvořilí doktoři :)

plakát

Batman začíná (2005) 

Christian Bale se do této role naprosto vžil. Batmana naplnil vztekem že zloduši mu ani nesahají paty. Ale film by nebyl úplný kdyby Hans Zimmer nesložil pro něj naprosto dokonalou hudbu.