Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Oblíbené filmy (10)

Mnichov

Mnichov (2005)

Nevím, jak přesně vyjádřit to, co bych k tom filmu chtěla říci. Hrůzostrašná událost, důvěryhodné zpracování a úžasní herci. I když se jedná o americký film (a jak víme, tak k historii se oni moc postavit neumí), tak to byla opravdu podívaná. Detaily, efekty a hudba....*IN LOVE*. Jen kdyby to nebylo dle skutečné události....:(

Východní přísliby

Východní přísliby (2007)

No, když Vás někdo (abych konkretizovala: ilička ;) ) připraví na film, který je podobný Dějinám násilí, tak je to fajn....teda pokud nejdete na film, který je Dějinám celkem vzdálen, a to Východní přísliby jsou :-). Ale každopádně asi nemám, co vytknout. Možná proto, že je to ještě čerstvé, možná proto, o čem ten film byl....Možná pro to všechno :-)

Edith Piaf

Edith Piaf (2007)

Neskutečně nádherný film o úžasné zpěvačce 20.století. Dvě dějové linie, které se celý filmem střídají, jsou naprosto dokonalé a člověk se v nich nemůže ztratit. Herecký výkon hlavní hrdinky je .... :-*.Pokud toto není výkon hodný Oscara...Tak co potom?

Tajnosti

Tajnosti (2007)

Krásný film s krásnou hudbou. Tady si divák uvědomí, jak moc je právě hudba ve filmu důležitá. Jednička za výběr hudby. Marthě Issové by člověk opravdu věřil věk, který ve filmu hraje. Rovněž Iva Bittová a Karel Roden byli perfektní volbou pro tento film. Co víc na to říct, když se film líbil tak moc, až nevím, jak to popsat?!

V Bruggách

V Bruggách (2008)

Musím přiznat, že hlavní lákadla pro mě byla zvučná jména.... McDonagh, Fiennes, Gleeson a Farrell v jednom filmu? Tomu se nedá odolat :-). Film byl úžasný, ale mě asi nejvíce zaujala hudba.... K ní nemám prostě jedinou výčitku :-). Scéna, kdy liliput tvrdí, že by nemával nikomu - leda koňovi - byla naprosto perfektní..... I když mě celkem mrzí, že si Colin čistí zuby bez zubní pasty :-D.... Ale každopádně doporučuji všem.... Tenhle film by měl být na seznamu viděných filmů snad každého :-).