Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Need for Speed (2014) 

Sice "scifi" co se týká kaskaderských kousků, útěku před policií atd atd...ale takhle přesně jsem to hrál na kompu. Mě to bavilo a ani chvíli jsem se nenudil.

plakát

Černý blesk (2009) 

Totální fantasmagorie, ale bavil me až do konce. Scéna kdy byly s autama na oběžné dráze Země, no bez komentáře xD

plakát

První republika (2014) (seriál) 

No "Vyprávěj" bylo chytlavé a zábavné ihned od začátku, tímto se prozatím prokousávám u utvářim si názor a to jsem u 5 - ho dílu. Trošku mi to připomíná Dallas xD)) Dávám 3 hvězdy, protože se stále těším na další a další dil. Uvidím do budoucna zda-li přehodnotím.

plakát

Muž ve stínu (2010) 

Napínaví film, který mě vtáhnul do děje jak podáním, tak prostředím. Určitě dobře zmáknuté, plno zajímávých scén, nijak vynucených. Samozřejmě dobré herecké obsazení. Filmu nemám co vytknout až na jednu maličkost co se googlu týče :-)) Celkově shrnuto, více než dobré celovečerní podívání a 4 hvězdy.

plakát

60 sekund (2000) 

Automobilová klasika pro automobilové nadšence s akčním dějem a lásce, jak bratrské tak, však víte ;-) K tomu vynikající herci jako Cage a Julie.

plakát

Skála (1996) 

Bezkonkurenční akční film s hvězdnými herci, zajímavé téma a děj, kde nechybí ani kousek lásky. Záběry více než dobré. Prostě taková tá hodně dobrá akční klasika, která si vás podrží do konce.

plakát

Jíst, meditovat, milovat (2010) 

Za to já jsem si celí film náramně užil :-P Je pravdou, že film je dlouhý a sem tam nuda, ale jak říkám, film na mě zapůsobil, prošel všemi mými smysli xD Něco jsem si z něj nechal, něco vypustil a jsem spokojený. Jak budu mít delší chvilku, klidně se na něj podívám znovu. A nezatracujte tento výtvor až tak moc ;-)

plakát

Řek Zorba (1964) 

Podnikatelský záměr, který nevyšel, prachy fuč a neustále je pro co žít a radovat se. K tomu dobré herecké výkony.