Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbení herci (10)

Jason Isaacs

..ó ano..miluju ho, zcela nepokrytě to přiznávám!..je to skvělý herec, má úžasné charizma a smysl pro humor, ve skutečném životě působí velice sympaticky a inteligentně, o to víc obdivuju, jak famózní záporáky dokáže zahrát..jo a ne že by na tom záleželo, ale je proklatě sexy ;-) hlavně v roli kapitána Hooka...Vrr;-)

Mel Gibson

Další z mých nej herců. Oblíbené filmy s Melem: Pták na drátě, Patriot, Statečné srdce, Po čem ženy touží, Znamení..zamlada to býval velký fešák..!

Kevin Bacon

Nemůžu si pomoct, mně se prostě líbí oškliví muži :-))..Kevin ošklivý samozřejmě není, ale není to ani typický hezoun. Baví mě se na něj dívat, opět herec, který umí ztvárnit chladného a bezcitného záporáka.

Oblíbené filmy: Chvění, Hráči se smrtí, Spáči, Muž bez stínu, Divoká řeka..a další

Morgan Freeman

Tento pán má můj velký obdiv. Pro mě nejlepší černošský herec vůbec, doslova předurčený k hraní nejmocnějších mužů planety včetne Boha :-)). Oblíbené filmy s Morganem: Robin Hood-král zbojníků, Sedm, Vykoupení z věznice Shawshank, Drtivý dopad, Božský Bruce

Nicolas Cage

Vzpomínám si na období, kdy se mi film ,,Tváří v tvář´´ tak strašně líbil, že jsem si ho musela pouštět pořád dokola.

Velkou zásluhu měl na tom samozřejmě Nicolas Cage. Oblíbený dabing - Zdeněk Mahdal. Oblíbené filmy vesměs ty akční: Skála, Tváří v tvář, Con air, 60 sekund, Obchodník se smrtí..ale film Rituál..to mu jen tak neodpustím..brr