Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Krátkometrážní

Recenze (338)

plakát

Upírky (2012) 

Příjemný filmík, který se tak trochu vysmívá současnému upírskému trendu. Některé záběry z minulosti byly opravdu parádní, hlavně pak začátek filmu, ten se opravdu povedl. Dobré herecké obsazení, roztomilé fórky, zkrátka pohodová podívaná pro nenáročný večer.

plakát

Animal Practice (2012) (seriál) 

Kdybyste se náhodou divili, kde se vzala ta jedna hvězdička, pak vězte, že patří té úžasně vycvičené opičce. Nic jiného než zvířata totiž v téhle šílené slátanině s příšernými hereckými "výkony" hodnotit nehodlám.

plakát

The Crazy Ones (2013) (seriál) 

Místy celkem vtipné, místy nechutně přeslazené, až se divíte, kolik cukrové vody může z jedné kávové konvice (pro nezasvěcené řekněme reklamní agentury) vytéct. A že teda u taťky Robina a dcerušky Sarah ujela scénáristům ruka s cukřenkou pořádně. V porovnání s většinou ostatních letošních sitcomových počinů průměr, jinak spíše podprůměr. Nechápu, proč se tomu Robin Williams vlastně propůjčil.

plakát

The Neighbors (2012) (seriál) 

Námět sice je zajímavý, ale no to tu už vlastně jednou bylo. A v o dost lepším podání. Takoví normální mimozemštané sice měli své slabé chvilky, rozhodně ale nepůsobili už od začátku takhle trapně a unyle.

plakát

Up All Night (2011) (seriál) 

Průměrný sitcom, jakých najdete desítky. Hvězdička dolů za nejnesympatištější herečku roku Christinu Applegate - tahle holka fakt zkazí každou srandu.

plakát

Červená světla (2012) 

Kratší stopáž by tomuhle filmu rozhodně pomohla - prvních 50 minut by se s klidem vešlo do 10 minut plnohodnotného úvodu a hned by to divák ocenil jinak. Zvláštní námět by to mělo, typický španělský napůl dořešený konec je tady ale spíše směšný, a když se připočte proměnlivá kvalita jednotlivých scén, pak to od průměrného hodnocení nezachrání ani Robert de Niro. Po Cortésově atmosférickém Buried trochu zklamání.

plakát

Hung - Na velikosti záleží (2009) (seriál) 

Ona je to vlastně taková typická americko-HBOvská studie lidské osamělosti zasazená do rámce hořkosladkého komediálního dramatu. Lehce provokativní téma, které by asi v dnešní konkurenci odvážných erotických scén samo o sobě neobstálo. Za pány to budou spíše tři hvězdičky. Jenže, milé dámy a nevyhranění gentlemani, k Hung se podává extra pikantní omáčka v podobě neskutečně (ano, já vážně použiju onen proslulý facebookový výraz) šu*ézního Thomase Janea, takže někdy kolem třetího dílu zjistíte, že si musíte měnit kalhotky (trenýrky) hned po úvodní znělce... a to se prostě počítá! ;-)

plakát

Tísňová linka (2013) 

Ale no jo, je to plné hluchých míst, nedotažených scén, (nejen) Jordanina nelogického jednání, jo, ten konec je hloupatej (ale když už na něj došlo, čekala jsem ho snad ještě pitomější), ale já se fakt bavila, celou dobu mě to udrželo v napětí, Abigail si mě jako herečka fakt získala, Michaelovi role sedla jak hrnec na vykopnuté zadní světlo... :-) Takže i z toho rozlitého mlíka (pardon, bílé barvy) jsou nakonec čtyři hvězdičky, však každý máme svoje "guilty pleasures", ne. :-)

plakát

Rebelka (2012) 

O třídu lepší, než jsem původně čekala, ale ani tak to prostě na úplnou animovanou špičku nedosáhne... Merida je kouzelná, tři bráškové jsou rozkošní, skotský přízvuk tomu dodává ten správný šmrnc. Jenže příběh je prostě tuctový a šablonovitý a strašidelnější místa ve filmu prostě nefungují. Sečteno a podtrženo, krásné čtyři hvězdy. :-)

plakát

Bezpečný přístav (2013) 

Ačkoliv jsem podle traileru čekala trochu víc napětí, byla jsem celou druhou polovinu filmu přesvědčená o tom, že se jedná o průměrnou, tříhvězdičkovou, ale přesto vlastně celkem příjemnou podívanou. Ani extrémně pomalé tempo mi tady nějak nevadilo. Ale pak přišel jeden z nejpitomějších konců, který znám. Snahou změnit na poslední chvíli žánr to tvůrci úplně zazdili a já opravdu nemůžu jít s hodnocením výš. Za mě jedno z největších letošních zklamání.