Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě mladé a krásné ženy Stacey (Krysten Ritter) a Goody (Alicia Silverstone)žijí v New Yorku. Malý háček je v tom, že jsou obě upírky a obě se zamilují do "normálních" mužů. Jejich láska je tak srdečná, že jsou obě ochotny vzdát se své nesmrtelnosti a žít se svými vyvolenými. Jenomže jejich rozhodnutí se rozhodně nelíbí upírské královně Ciccerus (Sigourney Weaver), která se rozhodne jim v tom zabránit. Vše se komplikuje, když na scénu vstoupí lovec upírů. (Terva)

(více)

Videa (7)

Trailer

Recenze (52)

Abiosis 

všechny recenze uživatele

*VAMPÍR A.K.A. ELF* Jeden z tých filmov, ktoré väčšinový divák nedokáže stráviť; príliš netradičné, príliš uletené... človek jednoducho potrebuje výraznú mieru nadhľadu, aby film nevypol. Mňa film potešil (v určitých momentoch som mal pocit, že pozerám ďalší film od Kevina Smitha), považujem ho v mnohých detailoch za originálny (najviac ma potešila upírka, ktorá nemá rada označenie Vampír, ale uprednostňuje politicky korektný výraz ELF, teda "Extended Life Form") a ten trápno-smiešny humor vo filme ma dokonale bavil (stále mám úsmev na tvári, keď si pripomínam niektoré momenty). Film hádžem do jedného vreca s inými zvláštnymi, no i napriek tomu mojimi obľúbenými filmami, ako Jennifer's Body, Super či úplne "krejzi" Evil Toons. Verdikt v 1 vete: Konečne pozerateľná časť ságy Twilight. 26.09.13 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ty „extended life forms“, co budou muset brzy přejít při vysávání potkanů na papírová brčka, mi připomínaly vampýrskou variaci na 2 $ocky. S humorem natolik anemickým, že jediná hlína byla v rakvích a sentimentálním koncem, který se tam hodil asi jako úvodní proslov Vlada Ţepeşe na výročním sjezdu přátel Turecka.. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sedmihodinový zpáteční let z Ománu zpět do Prahy byl jeden velký a hlavně dlouhý opruz a tak jsem vzal s povděkem nabídku spolucestující, že se můžeme společně mrknout na nějaký film. Byla to mladá holka a při zmínce, že mám nejraději hororový žánr, řekla, že ona sice nejraději sleduje komedie a romantické filmy, ale v tabletu má i něco z tohoto ranku. No moc valný výběr tam nebyl (hlavně tedy z toho co jsem ještě neviděl), ale nakonec vyhrabala tento film.    Hororová romantická komedie – panenky se mi protočily, ale nakonec toho nelituji. Je to sice blbost a s hororem to moc společného nemá, ale hrálo tu několik mých oblíbených hereček a nakonec jsem se u toho i párkrát zasmál. Navíc alespoň utekl čas. Alicia Silverstone i Krysten Ritter mám docela rád, navíc v té době byly docela kočky, takže se bylo na co dívat, přestože zvolená forma humoru už tak úchvatná nebyla. Dojde ale i na několik slušných komických scén (upírky cucají krysy přes brčko), objeví se tu i Malcolm McDowell či Sigourney Weaver coby hlavní záporačka (ta si taky nevedla špatně, přestože jsem jí viděl už v mnoha lepších rolích).    Samozřejmě nesmí chybět ani hromada romantických žvástů, nějaké ty emoce v závěru, ale ani to mi nakonec zas až tolik nevadilo. Jen škoda, že se tu autorka filmu držela dost při zemi a hororoví fandové docela ostrouhají (až na pár výjimek-scén). Beru to jako oddechovou komedii, která jen koketovala s hororovým žánrem, stejně jako obě dámy na diskotéce. A podle toho budu přistupovat k samotnému hodnocení. Není to nic světoborného, ale podívat se na to určitě dá. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No ty triky a všechno byly tak laciné a otřesné, až byly vlastně vtipné. Celý film mě znatelně bavil a to pořád. Skvělá Krysten Ritter tu hrála prim a ani ostatní postavy nebyly vůbec špatné. Popravdě musím tomu dát 3*, i když jsem předtím uvažovala o 2*, protože i přestože se jedná zjevně o bečkový film, tak jsem se u něj bavila přímo královsky. Těžko vyjmenovat nejvtipnější scénu - protože takové byly všechny snad až na tu poslední. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

U hororové komedie Vamps jsem se nechal nalákat na jméno režisérky Amy Heckerling a účast Alicii Silverstone, které se společně podílely již na skvělé komedii Praštěná holka. Avšak tento film rozhodně nedosahoval takových kvalit jako jejich předešlá spolupráce. Sice zde bylo několik nápaditých scén, nicméně to v celkovém dojmu působilo mdle a nebylo to ani nějak výrazně vtipné, což je u komedie trošku problém. Zkrátka snímek, který patří spíše do podprůměrného soudku, což je škoda, např. vzhledem k obsazení mé oblíbenkyně Sigourney Weaver. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (4)

  • Krysten Ritter a Kristen Johnston se po filmu L!fe Happens (2011) sešly již u druhého projektu. (R´Hell)
  • Natáčelo se v Detroitu (Michigan, USA) a exteriéry v New Yorku (New York, USA). (Terva)

Reklama

Reklama