Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (947)

plakát

Rodiče - No Way Back (2022) (epizoda) 

Masterpeace. Fantastickej díl. Postavy Daisy a Aluna dostávají v téhle sérii pořádnou porci prosotru a tohle vyvrcholení je tou nejdůstojnější formou.

plakát

Medvídek Rupert (2006) (seriál) 

Tady u mě vyhrává forma nad obsahem. Mě ta animace zkrátka baví, i když dramaturgie příběhů i postav je místy až tristní. dabing pořadů pro děti je v současnosti kapitola sama pro sebe.

plakát

Volha - FOXTERIÉRY (2023) (epizoda) 

Už se nedivím, že blábolové a fertušky mektaj, že za komára bylo líp. Sice jste byli doma na prdeli, ale na pohodičku se vychlastávalo a šoustalo jak za Homéra, a když se to náhodou nějak zesralo, vždycky tu byla možnost to u kádrováku vyžehlit. Za mě jeden z nejrelevatnějších výletů do dob minulých.

plakát

BANGER. (2022) 

Technicky je film výborný, dialogy a postavy jsou cool a výborně zahraný, ale scénář je Perníková věž bez nadsázky.

plakát

Třináct životů (2022) 

Šlapání vody zde naprosto změnilo sémantiku. Collin a Vigo v tom plavou a to je voda na můj mlýn. Patos nečekejte, toho si užijte v tomto komentáři.

plakát

Letadla (2013) 

Kopírka úspěšného modelu ze stejného univerza by mě vlastně ani nevadila, uvadlý charaktery jsou už horší a ani dětem se to moc nelíbilo. Peklo je monotóní atmoška a především jako by ta nenápadná americká propaganda armády. Ve filmy především pro děti na zblití.

plakát

Kukačky - Epizoda 1 (2023) (epizoda) 

Za mě adekvátní pilot druhé série. Přešlapování na místě se dá pochopit, ale odpustit jen za předpokladu, že se v to v dalších dílech opakovat nebude. Přeobsazení postavy Jitky Čvančarové je velmi těžká věc. A klobouk dolů za tu režisérkou odvahu, ale bohužel táhneme mi na obnažené temeno. Kluci nezestárli ani o den, Dolanský tak o 15 kg.

plakát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda) 

Dlouho jsem přemýšlel proč bych tomu neměl dát plnou palbu a opravdu jsem na nic nepřišel. Na mě moc dlouhý, ale o to víc mi utečou další epizody. Laťka je hodně vysoko. V dalších dílech budu mnohem přísnější.

plakát

Bílý šum (2022) 

Setkání ve třetím pruhu. Já se výborně bavil. Nabubřelá dobová alegorie s prvky neuchopitelné rodinné grotesky. Jen ta stopáž...uuuuf.

plakát

Encanto (2021) 

Především je to skvělej muzikál.