Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (64)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Rozjebeme jim držky - celý film drží famózní Kotek, který zažívá skvělou metamorfózu. Bavil jsem se, umocněno i skvělou první scénou s brněnskou jednotkou. JES!

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Téměř tři roky čekání, mezitím asi stošedesátpětkrát pouštím jedničku, ta nostalgie je neskutečná a dialogy úděsné. ALE, jakmile usednu na sedačku v kině, jsem do ní zatlačen takovým způsobem, že jsem se nebyl schopen odlepit a zažíval jsem podobné přetížení jako v F-18. No prostě bylo to skvostné!

plakát

V síti (2020) 

Tak tohle je fakt hnus, je mi z toho na blití, zmrdi zkurvení. Musel jsem si po tom pustit Johna Wicka s jedním cílem - vypustit jej na ně a napálit zo pár headshotů JES!

plakát

Gentlemani (2019) 

No konečně opět koukatelný film po dlouhé době. Drahý Guyi, jsem tak spokojený. JES!

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

No...tak to je hnus.

plakát

Dokonalá loupež (2018) 

Absolutně famous. Prostě fucking good, nebo fucking bad, samozřejmě jen v dobrém slova smyslu. Ta myšlenka, s celou tou atmosférou a záverem. JES!

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Rozhodnout se vzít ženské a rozběhnout se (nebo spíše to), to fakt chce odvahu a nějaký impulz. A navíc, pokud je středa, to fakt jde o téměř o život. Ale nakonec to fakt všechno klape, rozzáří to člověku úsměv na tváři a nakonec je z toho fakt příjemná pohodová, i když naprosto předvídatelná, komedie. Prostě pěkných 93 minut. JES!

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Jak to tak někdy bývá, jdu do kina bez nějakého velkého očekávání. A od prvního nasazení brýlí virtuální reality se rozjel neskutečný prokreslený kolotoč všemožných chutí, vůní a akce. A ten, kdo si rád zahraje nějakou gamesu, pro toho to bylo umocněno ještě více. Pro mě překvapení roku, i když trošku brzo, tak přesto. Bylo to prostě famous! JES!

plakát

Osm hrozných (2015) 

Naprosto famózní koncert hlášek, tu vůni kávy cítím i přes obrazovku, protože ta musela být ta nejlepší, navíc zasněžená krajina, která si přímo říká o to, aby se na ní vymalovalo rozstřelenou hlavou. Opět Tarantinovo dílo posunuto o další kousek dál. Díky! JES!

plakát

jOBS (2013) 

Když teď držím v ruce to nakousnuté jabko a píšu tuhle rcenzi, tak mě trochu mrazí z té vize a co všechno za tím stálo. Díky Steve! Je to totiž vyjímečné! JES!