Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (908)

plakát

Shaft (2019) 

VÝBORNÉ! Těšil jsem se a dostal jsem to, co jsem přesně chtěl. Hlášky jsou super, akce hodně kvalitní a rod Shaftů drsný!

plakát

Skleněný (2019) 

Závěr trilogie tří pánů, kteří nejsou normální :-) Jeden je silný, druhý postižený a třetí je otesánek :-)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Znova se vrací J.J. Abrams, aby nám všechno slepil dohromady a já tuším proč, ale pro ty, co ještě neviděli, to nevyřknu. Nová trilogie tedy 7,8,9 vznikly jen tak pro zábavu, nýbrž aby něco obohatily. Proč plný počet? Za tu konečnou tečku. Musí se jim nechat, že alespoň baví a snaha se cení. Nic víc, nic míň.

plakát

Synchronic (2019) 

Pro mě milé překvapení. O filmu jsem nevěděl vůbec nic a narazil jsem na něj úplně náhodou. Dal jsem mu šanci jenom kvůli hlavní dvojici. Potěšila zneklidňující hudba a také to, že se tvůrci s tím vůbec nepárali, co se brutality týče. Naprostá spokojenost!

plakát

Trojí hranice (2019) 

No, nebudu skrývat menší zklamání, protože jsem čekal úplně jiný film. Akční řežbu pro chlapy, ale místo toho jsem dostal dobrodružný drama thriller, který sice má co říct, ale je škoda, že se tvůrci nedrželi námětu až do konce a neudělali z toho třeba DALŠÍ ČERNÝ JESTŘÁB SESTŘELEN, TO SE KRÁSNĚ NABÍZELO.

plakát

Trojitá hrozba (2019) 

ZKLAMÁNÍ JAK SVIŇA!!! Tolik bijců, tolik možností a oni nám dají hláškujícího Scotta Adkinse, drsného Michaela Jaie Whitea, solidního Tonyho Jaa, otlučeného totálně nevyužitého Iko Uwaise, což mě strašně mrzí a samozřejmě zbytek, který je taktéž nevyužitý. Je to ten typ filmu JDEME TOČIT BITKY A PAK VYMYSLÍME PŘÍBĚH A NĚJAK TO SLEPÍME! Akce - střih - lepidlo - plakát, co nažhaví a pak jim to pusťme a uvidíme, co na to řeknou.

plakát

Tři vteřiny (2019) 

Příjemné překvapení. Joel Kinnaman zahrál hodně solidně. Ana de Armas je krásnou oddanou ženuškou, Rosamund Pike předvádí skoro to co vždy, Common taktéž dobrý a Clive Owen hraje na minimum place, ale je nepříjemným dílcem. Andrea Di Stefano má u mě zatím povedenou seznamku :-)

plakát

Umění sebeobrany (2019) 

Tak nakonec úplně jiný film, než jsem čekal. Tušil jsem, že to nebude ten typ komedie o chudáčkovi a jeho změně apod. Sedlo mi to, ale je jen škoda, že závěr jsem věděl cca po 30 minutách. Jesse Eisenberg byl skvělý stejně tak jako Alessandro Nivola. Zítra si hned půjdu koupit pásek, i když nevím jakou barvu :-)

plakát

Úniková hra (2019) 

No, abych se přiznal, čekal jsem víc a dostal jsem málo. Zajímavý nápad, který mohl více přitvrdit na pilu a nemusel byt místy tak laciný, co se příběhu týče. Tvůrci prý chystají další díl, tak uvidíme, s čím novým přijdou.

plakát

Velvet Buzzsaw (2019) 

Těžší artovka na pochopení se zvláštním poukazem, který v sobě skrývá sdělovací info pro vybranou chamtivou smetánku. Potěšil mě nápad a tresty všech, co si o sobě myslí, že jsou něco více a vlastně ve výsledku nejsou nic. Po slídilovi další kariérní přes mrtvoly kráčející snímek o jednom neposedném démonovi :-D