Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Statečné srdce

Statečné srdce (1995)

Jedna z mála věcí, co mě ač ji vidím třeba po páté, pokaždé spolehlivě pobaví a dojme. Gibsonův "majstrštyk" o tom žádná a také jeden z mých nejoblíbenějších filmů plný zrady, pomsty a STATEČNÉHO SRDCE.

127 hodin

127 hodin (2010)

Vůbec jsem nečekal, že mě může něco tak nadchnout. Před tímto snímkem byl pro mě Franco jen "ten ze Spidermana". Při spuštění filmu jsem přesně věděl co přijde a přesto jsem film sledoval takřka bez mrkání. Takový koncert jednoho herce jsem zažil jen párkrát, naposledy asi ve filmu Moon. Jednoduše mě nadchla ta beznaděj a Francovi jsem to prostě věřil. Když se ještě přidá geniální režie a krásná hudba, film roku je na světě. Co film roku pro mě jeden z nejoblíbenějších filmů vůbec. Kratší stopáž filmu také jen prospěla. Po tomto zážitku se dychtíte zjistit o skutečném příběhu víc a to je něco, co se mi jen tak nestává. Vřele doporučuji! 10/10

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Totální nářez a Arnieho životní role! Po parádním zážitku, kterého se nám dostalo při sledování prvního dílu si málokdo dokázal představit, že může přijít něco víc. A ano přišlo, s velkou parádou. Nemám rád Sci-Fi, nemám rád Akční filmy, miluji druhého Terminátora!

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)

Naprosto důstojné zakončení mé oblíbené pohádky.. Harry a ostatní se mnou rostli, já hltal knihy a filmy se pro mě stali tradicí... na úplně všechny jsem musel do kina. Tento díl rozhodně nezklamal a i přes lehké odlišnosti od knižní předlohy patří mezi nejlepší kousky. Plný epických scén, dobře zpracovaný děj, standardně slušné výkony a mnoho dalšího. Bude se mi prostě stýskat ... Jeden film ze serie musí zaručeně do oblíbených, tak proč ne zrovna tohle velkolepé finále. Spi sladce HARRY :-* (NO HOMO).

Návrat do budoucnosti

Návrat do budoucnosti (1985)

Dobrodružné filmy – synonymum nudy a trapnosti... tedy až na úžasnou sérii Návrat do budoucnosti. Naprosto famózní kousek s prima nápadem a skvělým provedením. Do oblíbených zařazeno za celou sérii, ne pouze za šmakózní jedničku. Za mě 1. díl>3.díl>2. díl.

Deadpool

Deadpool (2016)

To je panečku svátek, když se na něco těšíte tak, až z toho máte třasavku a ono je to nakonec ještě o kousek lepší...