Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Animovaný

Oblíbené filmy (9)

Gladiátor

Gladiátor (2000)

To je ten nejlepší film co jsem zatím viděl. Je v něm ůplně všechno perfektní: od kostýmů po herce. Mylím že je to vrcholná role Russela a nejlepší film Ridleyho Scotta a podle toho taky vypadá.

Robin Hood

Robin Hood (2010)

Další z výborných filmů Ridleyho Scota a Russela Crowa. Nečekal jsem sice, že tam kde ostatní filmy o Robinu Hoodovi začínají tenhle končí, ale vůbec mi to nevadí a naopak to do filmu vneslo něco nového co nikdo nečekal. Byl to prostě perfektní zážitek. Lepší filmy než tenhle se těžko hledají.

Černý jestřáb sestřelen

Černý jestřáb sestřelen (2001)

Nejlepší akční film z vojenského prostředí, jaký jsem kdy viděl. Realisticky udělané záběry bojů a úžasná hudba. Co dodat prostě Ridley Scott

Trosečník

Trosečník (2000)

Skvělý film a úplně úžasné vyvrcholení, kde se musí Tom Hanks rozhodnout mezi poměrně slušným životem na ostrově a nejistou budoucností na voru. Akorád konec mě sklamal. Po výborném začátku se konec zdál docela špatný, ale je to kvůli dobrému příběhu (průměrnému filmu bych to nevytknul). Tom Hanks a Wilson si mě opět získali.

Poslední samuraj

Poslední samuraj (2003)

Dobrý megafilm, se kterým se nesetkáte každý den. Bojové scény, dobrá atmosféra, samurajové a japonsko co více si přát. Je to neskutečný zážitek. Příjemně mě překvapilo, že ve filmu věnovali hodně času detailům z vesnice a způsobu života.

Sedm

Sedm (1995)

nemám co říct

Skrytá identita

Skrytá identita (2006)

Výborná zápletka, koho by napadlo že bude jedna krysa u policajtů a druhá u zločinců?? Navíc se u toho člověk nikdy nenudí a čeká co se stane. Podle mě skvělá práce, která by si zasloužila i více oscarů.