Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (35)

plakát

Den nezávislosti (1996) 

Nadprůměrný film, který občas zaujme, ale celkový dojem není moc extra.

plakát

Čtyři bratři (2005) 

Původně jsem měl z filmu obavy, ale dokázal mě zaujmout a docela dobře jsem se bavil....

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Výborný film.... nádherné scény, celkem reálné a navíc vás to nikdy nezačne nudit......5/5

plakát

Pátá rychlost (2002) (seriál) odpad!

Každý motoristický seriál musím srovnat s Top Gearem. Když jsem psal, že Top Gear USA je nepovedená napodobenina klasickeho, tak tohle odpovídá levné napodobenině Top Gearu USA. Sice to není udělané přes kopírák, ale zase je to udělané mnohem hůř a ani se nesnaží diváka zaujmout, takovou nudu si nedokážete představit (bez vtipu, samá nuda). Takže hodnocení je jaké je. Kdybych místo toho spal udělal bych líp.

plakát

Království (2007) 

Pěkný a hlavně realistický film, který se nebojí ukázat krev (jenom tak jak by to bylo ve skutečnosti a ne úplné potoky krve ) a přestřelky (4 proti 50 - ale je to film a aspoň to tomu dodá šťávu, protože nepřátelé tam nechodí jako na porážku a nestačí na každého 1 náboj) A jestli někdo potřebuje KINEDRYL aby se na tenhle film podíval, tak ať se na to nedívá. Mě osobně "permanentně tančící opice" za kamerou nevadí (viz Lima) - tady nebyla patrná a když se nesoustředím jenom na chyby filmu a nechám se do něj vtáhnout, tak si ho užiju mnohem víc.

plakát

Kajínek (2010) 

Podprůměr (spíš 2,5) - až na útěky z vězení nebylo na filmu nic zvláštního. Ty útěky nebyli myšleny kladně. Na český film to bylo dost dobré, až na práci s kamerou. Jezdí tam s ní jak šílený!!

plakát

Peacemaker (1997) 

Další z řady nadprůměrných filmů. Jaderné bomby jsou celkem běžnou zápletkou, ale George Clooney tomu dodal šťávu. On byl ten drsňák, který si dokáže poradit se vším a Nicol za ním celou dobu jenom běhala, až na zneškodnění bomby. Takže pokud nechcete vidět trhák, kdy se vám radši nebude chtít ani na záchod, tak tohle je to pravé.

plakát

Top Gear USA (2010) (pořad) 

Nepovedená kopie opravdového Top Gearu. Bez tří sehraných bavičů, navíc se stejnými vtipy a soutěžemi (nic originálního) to stojí za prd. I stiga tam mají - to už na mě bylo moc a během prvních reklam jsem se rychle přesunul k počítači. Tak to shrnu: staré vtipy, které nejsou dobře podané, nic originálního, o moderátorech ani nechci mluvit - když se na to tak koukam tak už bych to mohl pomalu přepsat na 1 hvězdičku...

plakát

Ruiny (2008) 

Jako horor bych ho moc nehodnotil (spíš thriller), ale jinak byl film pěkně zpracovaný. Líbilo se mi, že nebyli hluboko v pralese, kde úplně obklopeni touto masožravkou nemají žádnou naději na přežití, ale jenom na mayské pyramidě , kde je hlídají vojáci aby nemohli rozšířit území květiny. To, že je po pár stovkách metrů svoboda, a oni to ví, dává ten dojem hrůzy a děsu. Po skončení tohoto filmu jsem si říkal: "Proč je nepustili alespoň do nějaké karantény?" No všechny země nejsou vyvinuté.

plakát

Na západní frontě klid (1979) (TV film) 

Kvalitně zpracováný film. Popisuje utrpení vojáku za 1.světové války. Příběh vypravuje Pavel Bäumer, který líčí postupné smrti všech jejich spolužáků. Sám nakonec zemře, když se pokouší namalovat ptáčka a vystrčí hlavu ze zákopu.