Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (7)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Za posledních 5 let sem kromě Počátku a Avatara jsem neviděl v kině lepší film. Skvělé herecké obsazení, skvělé emoce, skvělá akce. Nakonec zjistíte že všechny díly zapadají do sebe a bez předešlých dvou dílu by to nedávalo takový smysl. Když skončil tento film lehce jsem zatleskal a doma jsem si pustil mysteriozní soundtrack od Zimmera. Dopředu jsem věděl, že mě tento film nemůže v žádném případě zklamat ale zároveň jsem nevěděl, že mě takhle nadchne. I když co jiného se dá čekat od takového génia jako je Nolan čekat ? ...

plakát

Jump street 21 (2012) 

Výborně fungující dvojka Tatum a Hill a černej kapitán v podání Ice Cuba si to taky dobře dával ale nejvíc mě dostala závěrečná scénka kde se odmaskoval mistr což sem vůbec nečekal, že by to mohl být Depp. Bravo !!

plakát

Max Payne (2008) 

Hra Max Payne patří do mích oblíbených her a čekal sem až ji někdo zfilmuje a když se tak stalo dostalo se ke mě velké zklamání. Zkrátka to posrali a jediné za co dávám filmu 2 hvězdy, je Mark Wahlberg a jedna akční scéna, která se mi celkem líbila ale to je asi tak vše a škoda že se takové skvělé hře nedostalo lepší filmové zpracování.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Jde vidět, že když se dá stará parta dohromady, tak to klape na jedničku. Dlouho už jsem se u žádné komedie takhle nezasmál a musím uznat, že jak stifler stárne, tak si to dává čím dál tím víc !!

plakát

Zombieland (2009) 

Snad ani nemohli vytvořit lepší dvojici než Eisenberg a Harrleson !! Drsňák a máčka s pravidlama... tomuto filmu snad není co vytknout a nechybí ani smutná scénka, ve které sem si chtěl zaplakat s Tallahasseem.

plakát

Avengers (2012) 

Když sem usedal v kině, věděl jsem, že se nebudu nudit ani minutu a také tomu tak bylo ! poslední půlhodinka filmu je celkem hukot a nechybí ani pár těch vtípku (hlavně Iron Man a Hulk si to celkem vyndávali ) takže film splnil moje očekávání a už se těším na další Marvelovské filmy.

plakát

Světová invaze (2011) 

Jelikož miluji Sci-Fi a tudíž i filmy s emzákama musel sem na tuhle bitvu jít do kina !! A musím říct že mě nezklamala ! i když jsem čekal že to bude "bitva" tak se to spíš změnilo ve skupinku těch nejlepších :D ale i přes toto mě mile překvapil a rád si ho někdy znova pustím !!