Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (619)

plakát

Skyfall (2012) 

Ve filmu na vás čeká spousta vychytávek - a tím teď nemyslím udělátka, která má pro Bonda Q, ale scény, se kterými si scénáristi hodně vyhráli a Bond nám tak předvedl několik neuvěřitelných kousků. Kolik jste viděli honiček na střeše? Spoustu. A kolik jste vyděli honiček na střeše na motorce? Žádnou? Tak teď jednu takovou uvidíte. A to je jenom začátek :-) Na druhou stranu tady v podstatě neuvidíte žádnou Bondgirl, žádná technická udělátka a žádné martini - protřepat, nemíchat. Co se týká hlavního záporáka Javiera Bardema, tak ten svou roli zahrál brilantně. A s tou blond imagí vypadal opravdu nesympaticky - jak se na takového psychopata sluší a patří. Ještě bych ráda vyzdvihla úvodní titulky, které byly po grafické stránce hodně vyvedené. Takže opravdu si nemůžu stěžovat. Film mě dokázal udržet celé dvě a půl hodiny a to hlavně díky již výše zmíněným neobvyklým akčním scénám.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Všichni staří dobří akční hrdinové pokopě a k tomu i pár novodých kabrňáků. Hlášky lítají, hlavy padají, automaty střílejí, co víc si může člověk přát? Ehm, co víc si může člověk v béčkovém akčňáku se svými oblíbenými hrdiny přát? PS: Chuck Norris vydržel v nonstopu do zavíračky.

plakát

Diktátor (2012) 

Tak tohle byla pecka, řekla bych asi nejlepší film Sachy Barona Cohena. Sacha tentokrát upustil od fekálního a úchylného humoru a spíše se zaměřil na absurdní humor. Občas to byly takové pecky, že jsem skoro brečela smíchy. :-)

plakát

Bůh masakru (2011) 

Tak tohle pro mě bylo obrovské překvapení. Jeden z nejlepších filmů, co jsem za poslední dobu viděla. A přitom to je čistě konverzační snímek, kde celou dobu sedí 4 lidé v jedné místnosti. Ten konverzační humor byl opravdu skvělý a celou dobu si film dokázal udržet moji plnou pozornost. Sice ke konci už byla ta situace trochu vyumělkovaná, ale nevadí, já jsem se pořád skvěle bavila!

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Já vím, ty 4 hvězdičky se zdají dost přehnané. Ale já jsem dostala přesně to, co jsem očekávala - šermířskou akci,pěkné kostýmy a kulisy, dokonce i srandu. Ano, sice je to dost americky přehnané, povrchní a některé scény jsou dost prvoplánové, ale jak říkám, moje očekávání to splnilo.

plakát

Blbec k večeři (1998) 

Tak tohle byl tedy opravdu ukázkový blbec. :-) A přitom to nebylo nějaké nucené, ale bylo vidět, že je to taková přirozená blbost. :-)

plakát

Nebezpečná metoda (2011) 

Keira tady předvedla opravdu prvotřídního psychopata, to se musí nechat. Za to bych jí snad dala i Oscara. :-) Jinak to byl zajímavý pohled do života doktora Junga a doktora Freuda, i když jako Freuda bych si asi představovala někoho jiného než Vigga Mortensona. Ale i tak nemůžu říct, že by mu ta role nesedla.

plakát

Warrior (2011) 

Sice bylo od začátku jasné, k čemu tento film směřuje (a člověk se mohl divit nač k tomu potřebuje režisér skoro 2,5 hod), ale přesto bylo na co se dívat. Sportovní tématika a rodinné drama byly dobře skloubené a nepůsobilo to tak, že by tam byla rodinná zápletka byla jen tak napasovaná, aby měl příběh nějaký děj. A i když bylo jasné už od začátku o čem bude poslední scéna, tak se stejně nabízelo několik jejích rozuzlení a to správné asi napadne člověka opravdu až na konci. Takže pro ty, kterým nevadí rvačky, stojí určitě za podívaní.

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Hodně originální nápad na zpracování. Celkově mě film opravdu zaujal a i herecky to bylo velmi dobře odvedené, ale pořád se mi přitom honilo hlavou jakto, že se nenašel nikdo, kdo by se zkusil tomuto systému vzepřít nebo utéct, že to není přirozené. Ale takový byl celý film - popisoval skutečnost bez emocí. Prostě jen oznamoval, jak to je. Ale asi je to tak lepší, jinak by se z toho díky tématu stal další americký doják, kde by na konci nezůstalo jedno oko suché...

plakát

Malá princezna (1995) 

Opravdu moc pěkné, přímo kouzelné. Víc už myslím není třeba dodávat. :-)