Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Warrior

Warrior (2011)

Warrior je film, o kterém můžu s hrdostí říct, že je nejlepší film co jsem kdy viděl! Úžasný děj, který podtrhuje vynikající výkon hlavních aktérů (Tom Hardy a Joel Edgerton), ale hlavně fantastický výkon Nicka Noltea, který mi občas vehnal slzy do očí. Další co se na filmu opravdu povedlo byly bojové scény. Nebylo boje, u kterého by se mi nezatajil dech a film mě doslova vcucl a já si připadal, že na to koukám ve skutečnosti. No zkrátka FANTASTICKÝ film!!! (100 procent)

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

"The world will look up and shout "save us!" but I'll whisper: 'NO!". Tahle hláška mě nadchla už v traileru a ve filmu by se o ní dalo říct, že odpálí kolotoč událostí a vlastně tak nějak celý film. Film z říše dokonalých! Dokonalé herecké obsazení. A ta hudba? Jimi Hendrix, Bob Dylan no waaaau!! Jediný co se mi na filmu nelíbí je závěr, kdy můj oblíbenec nedopadne úplně dobře. :( Jinak samozřejmě plný počet!!! *****(*)

Temný rytíř povstal

Temný rytíř povstal (2012)

Co na to mám napsat. Naprostá dokonalost. Film naprosto naplnil, spíš teda předčil moje obrovské očekávání. TOP TOP TOP!!!

Gladiátor

Gladiátor (2000)

"Jsem Maximus Decimus Meridius. Velitel Severní armády. Generál legie Felix. Věrný služebník pravého císaře, Marca Aurelia... Zavraždili jste mi syna a zavraždili moji ženu. Ale já se pomstím teď, nebo v přístím životě." Co víc dodat, naprosto dokanalej film!!!

Návrat na vrchol

Návrat na vrchol (2006)

Film, který vypráví o neštěstí, které se může přihodit komukoliv a kdekoliv na světě (viz nedávná tragédie v Jaroslavli). Film s výborným hereckým obsazením, přičemž Fox, zde hraje famózně smutnou postavu. Ve filmu je od každého trochu, což dělá film ještě mnohem kvalitnější. (90 procent)

Smrtonosná past

Smrtonosná past (1988)

"hou hou hou" jeden z nejlepších akčních filmů EVER! A troufám si říct, že i jeden z nejlepší filmů Bruce Willise aka Johna McClana. Film na kterej se můžu dívat pořád a pořád a nikdy mě nepřestane bavit, asi nejlepší ze série Die Hard!

Prometheus

Prometheus (2012)

Můj ty bože... Strašně moc jsem chtěl aby ten film nikdy neskončil. Dokonale mě to celý pohltilo! Opět jeden z filmů, který řadím do svojí kategorie TOP TOP! A závěrečné rozuzlení na návaznost na Aliena? No prostě boží!!!

Obhájce

Obhájce (2011)

Film, který sice né úplně kopíruje knižní předlohu Michaela Connellyho ovšem to mu vůbec neubírá na kvalitě. Skvěle zahrané od McConaugheyho a hlavně skvělý děj celého filmu. Myslím, že jeden z nejlepších filmů co se soudní sině týče. (95 procent)