Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Fantasy
  • Horor

Recenze (60)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Hláška zkuste to vypnout a zapnout je nejen v seriálu legendární. Seriál dělaný pro všechny IT Geeky, kteří každým dnem bojují s podporou nenapravitelných uživatelů. Je to jiný svět, který IT Crowd parádně shrnuje. V mnoha situacích sám sebe poznáte a o to víc je to úsměvnější. Člověk si těžko dokáže představit jiné obsazení, tahle sestava to zahrála parádně.

plakát

Alone (2013) 

Námět dobrý, ale bohužel strašně promarněný potenciál. :/ Nulová logika, všechny zásady postapo filmů zde totálně chybí... České titulky http://videacesky.cz/video/sam

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Po zhlédnutí tohoto kousku je pro mě Spider-Man opravdu pouze jeden... a tento to nebude. Prostě se s velkým rozpočtem pokusili vydělat na něčem, co tenkrát fungovalo. Dal jsem tomu šanci díky hercům, kteří nezklamali, ale taktéž nijak nezazářili. Klasický průměr, který je hoden 3*.

plakát

Bombardování (2021) 

Hodně silný snímek dle skutečnosti, který navíc v dnešních dnech dostává násobný prožitek díky aktuální situaci na Ukrajině, kde to vypadá dost podobně, aneb nejvíce to stejně odnesou obyčejní lidé. Natáčelo se v České Republice a na filmu jsou lokace krásně k rozpoznání. Dánská tvorba si mě víc a víc získává a tento snímek dlouho zůstane mezi těmi lepšími.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Válečný TOP, který jen tak něco nenahradí. Skvěle natočené, zahrané, zpracované a doprovozené hudbou. Seriál, který je hoden zhlédnutí více než jednou. Po otevření hodnocení dílů bylo znovuzhlédnutí příjemnou povinností a i když to člověk vidí poněkolikáté, furt se dostavují emoce, myšlenky, soucit a uznání. Konec se skutečnými veterány tomu dodává naprostou prvotřídnost.

plakát

Bratrstvo neohrožených - Carentan (2001) (epizoda) 

Naprosto dokonalý díl, především pro hráče CoD 2 :) Jakožto dlouholetému hráči této pecky mi vždy scény z Carentanu vrátí vzpomínky na ty všechny turnaje apod.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Po LEGOmovie jsem si myslel, že jsem už viděl opravdu vše... No hold občas se každý splete, tohle bylo jedno velké WTF :D Kdo zná ale tu partu, co se okolo filmu točila, tak to prostě musel čekat. Kdo nezná, toho může film dokonce i urazit. Herci se ale museli pořádně vyřádit nejen u dabování a tak to má být. Škoda protáhlejších scén, které občas i nudili, ale celá pointa to nahradila.

plakát

Cyberbully (2015) (TV film) 

Jeden pokoj, jedna holka, dva hlasy a dnešní online realita... i tak málo stačilo na dokonalou kombinaci pro čím dál tím více aktuálnější téma. Internet ovládá celý svět a zde je krásně ukázáno, co dokáže. Je tak jednoduché se v dnešní době odkazem dostat k někomu do PC, nemluvě o napojení webkamery, na toto by se mělo upozorňovat na školách. Maisie ukázkový výkon, v GoT má oblíbenkyně, takže o to víc potěší, že se perfektně dokáže vypořádat s touto rolí a zcela jistě ji uvidíme mnohem častěji na plátně.

plakát

Dallas 63 (2016) (seriál) 

Tohle napadne téměř každého - co by jste udělal, pokud by jste mohl změnit minulost? Franco nám to brilantně ukáže. Seriál nás zavede do USA v 60tých letech, kdy došlo k atentátu na JFK. Ať máte jakékoliv znalosti o této události, seriál Vás svou dějovou linií pohltí a pouze čekáte, co se v tom poslední díle stane. Za mě parádní konec a nejhezčí věc na seriálu? No přeci krásný úsměv Sadie. :)