Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Letní bouře (2004) 

Někteří jej vychvalují až do nebes, někteří nad ním jen mávnou rukou. Já jsem ho shlédl a byl jsem poměrně nadšen. Jak tu kdosi napsal, je to skutečně takový laskavý film a hezkými německými herci. A nejvíc na mě zapůsobil záběr na molo ve chvíli kdy přestává pršet. Tím si mě kameraman (sice až ke konci filmu) rozhodně získal.

plakát

Cradle of Fear (2001) 

Nečekal jsem slátaninu ale ani žádný extra příběh a podíval jsem se na to skutečně jenom kvůli Danimu Filthovi a nakonec musím konstatovat, že na to že z toho skutečně čiší nízkorozpočtový snímek (a asi právě kvůli tomu ty tři hvězdičky) jsem byl překvapen skutečně dobrými efekty, které mi leckdy připomněly filmy od Fulciho, až na to, že ty právě měly ten příběh.

plakát

Mrtví k snídani (2004) 

Já jsem se nadmíru a bavil a proto musím říct, že tenhle film u mě fakticky zabodoval. Smál jsem se od začátku až do konce a to je pro mě to hlavní.

plakát

Solaris (2002) 

Určitě zajímavé, ale pro dokonale nepochopené.

plakát

Poltergeist (1982) 

CHápete? Viděl jsem ho poprvý, když mi bylo asi devět...byl to film u kterýho jsem se fakt bál a naštěstí přišla celá kompletní série. A chudák Heather, nakonec jí dostali!

plakát

Zkuste to přes pejsky (2004) 

A mě to vlastně docela bavilo...možná od té doby jsem nějak zmatený jestli jsem nebo nejsem gay...že bych to zkusil přes pejsky?

plakát

Lola běží o život (1998) 

Jestli jsem se někdy opravdu bavil na celkovým pojetím filmu, pak je to Lola. Dobrá muzika, která posunuje celý film kupředu a když v první částí Lola umřela, říkal jsem si: Sakra, cože? Třicet minut po začátku? Naštěstí je Tykwer stejnej blázen jako já:-)

plakát

Arachnid (2001) 

Špatné efekty, vlastně i docela blbý příběh, na druhou stranu, co čekáte od španělského nízkorozpočťáku. Pokud chcete jen relax u bedny, tak klidně do toho.

plakát

Dagon (2001) 

Komedie? Aha už to chápu, některé scény jsou skutečně komediální, ale myslím si, že na nízkorozpočtový španělský film se to vlastně docela povidlo:-)

plakát

Requiem za sen (2000) 

Je to skutečně tak, tenhle film má atmosféru a dokáže vtáhnout až hluboko do žil:-)