Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (304)

plakát

Agrometal - Soutěž (2023) (epizoda) odpad!

Fakt by mne zajímalo, jaké mentální procesy vedou autory k vytvoření tohoto. A jestli angažovaní herci mají vůbec nějakou hranici, kam až nechtějí klesnout.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Další důkaz jak to jde s českou filmovou pohádkou a diváckým vkusem z kopce. Představa strč tam Bílou a úspěch je zaručený fakt nefunguje. Hluchoslepý mezi mrtvými králem. A kde že je vtip a poetika českých pohádek?... no víme kde.

plakát

Anne Boleyn (2021) (seriál) odpad!

Zhovadilost zdá se nezná hranic. Nejste rasisté, jste jenom obyčejní tupci.

plakát

Arctic: Ledové peklo (2018) 

Jakoby tvůrci nechtěli natočit vyloženě minimalistický film, tak do děje vpasovali několik rádoby dramatických scén (medvěd, pád do trhliny). Moc se ale milovníci akce nepobaví. Je to takový "ani pes ani kočka". Jednou stačilo.

plakát

Argo (2012) 

Scéna, ve které volá ten iránský vojcl do studia v Hollywoodu je fakt na Oscara.... ty boží prostoto, čeho se ještě nedočkáme.

plakát

Arvéd (2022) 

Složitý film o složité osobnosti. Pro nezasvěcené poloviční  zažitek.

plakát

Atentát (2015) (seriál) 

Po prvním díle je to spíš parodie než krimidrama. Myšlenka provést atentát na českého prezidenta je velmi humorná. A když ho ještě navíc hraje Kraus...... No uvidíme, snad to s dalšími díly nepřeroste v totální tragédii.

plakát

Atletiko Cvernofka (2016) (seriál) odpad!

Klasický slovenský lidový humor IQ tykve....

plakát

Autobazar Monte Karlo (2015) (seriál) 

Petra Čtvrtníčka mám moc rád a zpočátku to vypadalo, že svůj nenapodobitelný styl humoru uplatní i tady. Bohužel úroveň těžce klesá a scénky začínají být o ničem. Pár hlášek nenahradí chybějící pointu.